jacksparrrow
Użytkownik
nie pykło wynik podejrzany ale jedziemy dalej nie patrzymy wsteczSzwajcaria 2 liga Will vx Xamax o3.0 @ 2.07 caloroczny overowe ekipy, overowe h2h, ladna pogoda, linia do przyjecia, jak dla mnie value
nie pykło wynik podejrzany ale jedziemy dalej nie patrzymy wsteczSzwajcaria 2 liga Will vx Xamax o3.0 @ 2.07 caloroczny overowe ekipy, overowe h2h, ladna pogoda, linia do przyjecia, jak dla mnie value
Słuchaj ograli Cedevite bo im odpusciła ze wzgledu na to mecz pucharowy,zobacz w jakim składzie grała,to samo Buducnost. Wygrali tylko dwa mecze w lidze i to z mega faworytami, to nie przypadek,te zespoły zagrały rezerwami.Ten pierwszy mecz z Cedevitą sam grałem. Tak czy siak,powodzenia.nie no jasne nedza ojewalili cedevite kurs 7 pozniej buducnost kurs 7 ... + nie graja w pelnym skladzie tamte boty ale to nie oni sa nedzni tylko tutaj nie mozna nic podac ????
bez aguero city w ataku bardzo duzo traci, poza tym tiki taka guardioli przy deszczu na niewiele sie zdaCity mocno ciśnie, zaraz coś powinno wpaść. Chyba można ich gola do 70:00 @2.50 bet365
brak Aguero to wzmocnienie, przynajmniej nie przeszkadzabez aguero city w ataku bardzo duzo traci, poza tym tiki taka guardioli przy deszczu na niewiele sie zda
ciezko powiedziec bo herta mimo iz przegrywa atakuje 2 graczami, juz bardziej werder moglby ukluc ale musza sie berlinczycy otworzyc 50% szans na 2 bramke ja gram u1.5 @ 2.70jak myslicie beda bramki hertha - werder?
over 2 azjan zamyka mi fajny kupon
To zależy ile jest do wzięcia i jak czujesz że wejdzie ???? Ja rzadko, czasem jak widzę że zakład bez szans to zamykam by zminimalizować straty. Niemniej wiadomo, pazerny 2x traci.korzystacie z opcji cash out? np jak dają wam 50% wygranej to zamykacie?
pomarnowali,City mocno ciśnie, zaraz coś powinno wpaść. Chyba można ich gola do 70:00 @2.50 bet365
i kolejny z mojej strony ????Siódemka Legionovia 4 set 1,57 bet365