>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
No to mnie legia bardzo miło zaskoczyła, faktycznie mają potencjał ofensywny ???? Jeszcze poćwiczyć obronę i będą mogli rywalizować na poziomie LM

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Oki Real strzelił ale czy nie będą kalkulować bo łatwiejszych będą mieli rywali z drugiego miejsca? Zajmą 2 - PSG, Bayern, Benfica i City. Z 1: Arsenal, Napoli, Monaco.
Oczywiście podaję przykłady. Myślicie,że warto? Mam mętlik.

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Akurat real ma coś takiego że z tymi lepszymi gra lepiej a z takim właśnie Monaco czy Napoli pewnie działyby się cuda...
A po drugie taka drużyna nie kalkuluje żeby wychodzić z drugiego miejsca...

furman19 928

furman19

Użytkownik
Oki Real strzelił ale czy nie będą kalkulować bo łatwiejszych będą mieli rywali z drugiego miejsca? Zajmą 2 - PSG, Bayern, Benfica i City. Z 1: Arsenal, Napoli, Monaco.

Oczywiście, że warto mecz się nie skończył. Najlepsze kluby też kalkulują, zagraj rozsądną stawką dla Ciebie. ;)

matu67 188

matu67

Użytkownik

Zidane wypowiadał się przed meczem, że grają o 1 miejsce i nie będzie żadnych kalkulacji

matu67 188

matu67

Użytkownik
Porto v Leicester
Ponizej 3.5 kartek @ 1.6

Tutaj już raczej po meczu, goscie o nic nie grają bierzcie póki dobra linia.

betano
również polecam under w meczu bayer - monaco, linia aktualnie ustawiona na betano 3.5, była już jedna kartka za atak łokciem

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
przegladam dzisiejsza koszykowke i Maccabi jaii wstyd! ???? u siebie z ostatnia druzyna, ktora nie gra juz o nic, przegrywaja 15 punktami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom