Niedawno pisałeś JW 3:0, teraz że 3:1, czekam aż podasz 3:2JW 3:1, Czarni nie ogarną,a JW świetnie przygotowani fizycznie, że to wytrzymują (3 mecz w tygodniu).
3:0 być powinno, przyznaj że JW wygląda fizycznie świetnie.Niedawno pisałeś JW 3:0, teraz że 3:1, czekam aż podasz 3:2
Nie jestem co do tego przekonany, wydaje mi się, że Oliva już tak nie śmieszkuje jak zawsze.3:0 być powinno, przyznaj że JW wygląda fizycznie świetnie.
jeszcze pogra spokojnieWytlumaczy ktos dlaczego Fu dzisiaj nie chce sie grac akurat jak mam jego setke?
Masz info od znajomego prosto z Hong Kongu?jeszcze pogra spokojnie
mhm z jego mentalnoscia to przy 1-4 juz jest w domujeszcze pogra spokojnie
nie, tutaj ja analizuje i typujeMasz info od znajomego prosto z Hong Kongu?
Liczyłem, że bez Muzaja tu będzie się trudniej JW grało niż Czarnym.Nie jestem co do tego przekonany, wydaje mi się, że Oliva już tak nie śmieszkuje jak zawsze.
Ram pam pamSerwus koty
Mam czutkę że Płock strzeli do 80' ~3.25
GL
jak na LOKOMOTYWE przystalo ????Newcatle - Nothingham
over 1,5
1,2 bet365
LOKOMOTYWA Polecam!
wujek jednak dobre info podesłał ????Maritimo - Benfica
over 1,5 HT
2.62 bet365
Mój wujek mieszka od kilkunastu lat w Portugalii, kibicuje wlasnie zespolowi Maritimo. Zna sie doskonale z zarzadem jak i ze sztabem szkoleniowym klubu. Całe srodowisko klubu twierdzi ze mecz bedzie otwarty, ze Maritimo nie bedzie sie bronilo przed atakami Benfici, bardzo wiele osob twierdzi ze bedzie duzo goli i duze prawodpodobienstwo ze juz w pierwszej polowie. Polecam wiec ten overek juz przed meczem.