Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
W ostatniej minucie karny dla Ruchu i weszło. Ale co do meczu, nie wiem jak w drugiej połowie oglądałem tylko pierwsza poziom tragedia bramki z przypadku i kopanina, żadnej różnicy pomiędzy liderem a outsiderem. Najważniejsze ze overy w ekstraklasie wchodzą i dają zarobić
Taaa. wchodzą jak w masło. Aż się boje co będzie wieczorem dziś. Bo jak inwestuję śrubki to siedzą, ale jak zainwestowałem grubiej to.... tfu tfu... będzie dobrze ????
Odnośnie Ligue 1 ja próbuję coś takiego
OSC Lille @ 2,95
Bez porównania silniejszą ekipą jest Lille. Grają padakę, podobnie jak rok temu o tej porze. No ale przecież to nie jest drużyna do spadku ani dołu ligowej tabeli. Pora się obudzić ekipo z Lille!