>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
egzer 150

egzer

Użytkownik
Bayer blisko
E; Powinien być karny dla Bayeru bo Martinez obronił ręką strzał Vollanda
2E:powinien być następny karny dla Bayeru

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Tottenham DNB @ 4,00...hmm...czy tylko mi sie wydaje, ze to zdecydowanie za duzo ...Chelsea pograla kilka dobrych spotkan i juz sa takim faworytem, Nie wydaje mi sie.
⛔ ladnie Totki nasiraly w gaciory w drugiej polowie...tak dobrze zaczac mecz i nic z niego nie wyciagnac ????

R 813

robssson

Użytkownik
Moze tym, ze Wisła gra u siebie i wyjdzie podstawowym składem, który 3/4 był nieobecny na wcześniejszym meczu ? Ostatnie 5 meczy Arki 3P2R
3/4 * 11 = zaookrąglając w dół to 8 zawodników.

Z tego co widzę, to 8 zawodników jest tych samych. Więc po co gadasz takie pierdoły? Też jestem za Wisła, ale argumenty niektórych ludzi to porażka.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Moze tym, ze Wisła gra u siebie i wyjdzie podstawowym składem, który 3/4 był nieobecny na wcześniejszym meczu ? Ostatnie 5 meczy Arki 3P2R
Życzę Ci z całego serca by Wisła wygrała, wtedy i ja będę happy i ty, ale trochę zakłamujesz rzeczywistość.

Z ciekawości przejrzałem składy i poza zmianami na bokach obrony, to jedynie w składzie pojawił się Małecki w miejsce Drzazgi. Reszta gra jota w jotę ta sama co w Szczecinie.

Ja rozumiem, że niby nowa miotła, Sobolewski mega motywator, ale grać na zespół w którym jest totalna rozpierduch organizacyjna to jest samobójstwo.

No offence, powodzenia! Niech Ci krakowianie szybkie dwie teraz władują!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom