>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
rodd 136

rodd

Użytkownik
Chyba najgorsza 4q jaką oglądałem w tym sezonie w wykonaniu jakiejkolwiek drużyny
-1.5 ⛔
ML ⛔
+5.5 też już pewnie ⛔
Po tych dwoch trojkach na poczatku mialem ich do zamkniecia po fajnej kwocie ale sb mysle, ze wkoncu sie obudza na koniec ale nic bardziej mylnego:]

devvon 88

devvon

Użytkownik
Po tych dwoch trojkach na poczatku mialem ich do zamkniecia po fajnej kwocie ale sb mysle, ze wkoncu sie obudza na koniec ale nic bardziej mylnego:]
Szkoda tego przestoju z +6 na -5 bodaj, ale z drugiej strony za to kochamy ten sport ;)
Spróbuję sobie Lakersów @ 2.80, skoro Ci mierni Pelicansi zdołali zrobić tam blow out to Lakersi powinni +50 wygrać ????
Ciekawe czy uda się chociaż troszkę poprawić nockę
#edit
Oczywiście nie chodziło mi, że za przestoje tylko za zwroty akcji ????

devvon 88

devvon

Użytkownik
Szkoda tego przestoju z +6 na -5 bodaj, ale z drugiej strony za to kochamy ten sport ;)

Spróbuję sobie Lakersów @ 2.80, skoro Ci mierni Pelicansi zdołali zrobić tam blow out to Lakersi powinni +50 wygrać ????

Ciekawe czy uda się chociaż troszkę poprawić nockę

#edit
Oczywiście nie chodziło mi, że za przestoje tylko za zwroty akcji ????
✅

btw. byłem przekonany, że LAL dzisiaj na wyjeździe, dopiero w połowie się zorientowałem, że jednak u siebie; tym bardziej value wielkie było

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
o 22:00 proponuję:

Colorado Rapids - Seattle Sounders 1 @ 1,96 bet-at-home

Rewanż półfinału Ligi MLS. W pierwszym spotkaniu Seattle wygrało 2:1. Colorado będzie u siebie gniotło. To zespół własnego boiska. Seattle poza domem gra natomiast dużo słabiej. Myślę że Rapids ogarną temat.
Niestety nie ogarnęli. Żenujący słaby występ Rapids. Mam nadzieję, że zbyt wielu nie utopiło...

0:1 ⛔⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom