Po tych dwoch trojkach na poczatku mialem ich do zamkniecia po fajnej kwocie ale sb mysle, ze wkoncu sie obudza na koniec ale nic bardziej mylnego:]Chyba najgorsza 4q jaką oglądałem w tym sezonie w wykonaniu jakiejkolwiek drużyny
-1.5
ML
+5.5 też już pewnie
Szkoda tego przestoju z +6 na -5 bodaj, ale z drugiej strony za to kochamy ten sportPo tych dwoch trojkach na poczatku mialem ich do zamkniecia po fajnej kwocie ale sb mysle, ze wkoncu sie obudza na koniec ale nic bardziej mylnego:]
NieRangers strzela w 3 tercji@2,25
wyglada niezleATL -1 1q
HOU
@3.29
Szkoda tego przestoju z +6 na -5 bodaj, ale z drugiej strony za to kochamy ten sport
Spróbuję sobie Lakersów @ 2.80, skoro Ci mierni Pelicansi zdołali zrobić tam blow out to Lakersi powinni +50 wygrać ????
Ciekawe czy uda się chociaż troszkę poprawić nockę
#edit
Oczywiście nie chodziło mi, że za przestoje tylko za zwroty akcji ????
Wg livescore 14.Ile było rzutów różnych w meczu Lyon psg ?
Jakby ktoś szukał czegoś do dubelka to polecam Saprisse po 1,42.
Niestety nie ogarnęli. Żenujący słaby występ Rapids. Mam nadzieję, że zbyt wielu nie utopiło...o 22:00 proponuję:
Colorado Rapids - Seattle Sounders 1 @ 1,96 bet-at-home
Rewanż półfinału Ligi MLS. W pierwszym spotkaniu Seattle wygrało 2:1. Colorado będzie u siebie gniotło. To zespół własnego boiska. Seattle poza domem gra natomiast dużo słabiej. Myślę że Rapids ogarną temat.
HandiLeonas- Ancud over 176.5 dwie druzyny ktore najwiecej chyba traca i rzucaja w lidze. Wyjsciowy over byl 167. Nie gra sie na gorce ale sprobuje, w ostatniej kwarcie moze byc meksyk z punktami, dodaje do tego leonas 11.5 na plusowym handi