grasz 3q/4 ? bo rzucaja jak szaleniJa tam gram czesto i pieknie wchodzi,wczoraj pierwszy raz dalem z tej ligi głupi typ na sume pkt druzyny.
Jest tam 2-3 druzyny ktorych nalezy unikac.
W 3 kwarcie jest 47pkt troche duzo,gram tak ,ze po underovej kwarcie następną daje over.grasz 3q/4 ? bo rzucaja jak szaleni
ROZLICZAM HANDICAP WINpolecam pograc na Oakland Raiders z NFL. Ja wziąłem handi -3,5(1,9) i money line(1,5).
Oakland gra u siebie są w ciężkim sztosie, Carolina mocno oslabiona w obronie bo zagraja bez moim zdaniem najlepszego linebackera w lidze Luka Kuechly, wypadl rowniez Michael Oher podstawoy ofensywny liniowy(lewy). Na jego miejsce wskoczyl zawodnik z prawej a zawodnika z prawej zastapil z tego co pamietam rookie. Watpie zeby taka linia zatrzymala front seven oakland. POLECAM!
Z fartem!
Traper
E: zapomnialem dodac ze mecz sie wlasnie zaczyna!
Załosna ekipa,gwiazdyJak to jest, że tacy clippersi rzucają po 120 pkt w niektórych meczach, a tu kurde 62 pkt do 3 kwarty?
Serio , człowiek chce uczciwie zarobić:razz: , a oni taka kupę robią na sam środek moich kuponów. Jak nie wejdzie +11.5 na Clippers Slippers to uj w pupę temu sportowiZałosna ekipa,gwiazdy
poszlo u3.5 @1.66 dzieki za typnie lubie grac underow ale tutaj kusi bardzo
Racing Club
2 - 0
Independiente
under 2.5 @ 2.20 60min racing club nie strzela 3 bramek w meczu ???? i widac ze juz im nie zalezy na strzelaniu mozna pograc i zamykac ewentrualnie w koncowce
to bylo slabe, karny bramka i szybka przegrana
weszlem troche lzej ptaki ml @1.50Pelicans -1.5 @ 1.87 - wchodzę całkiem mocniej
Ładnie sobie dzisiaj na mnie zrobili.Brawo Clippers, no More NBA. Czarni to jednak mają wodę zamiast mózgu. Fuck IT
Na moje powinni ogarnąć zarówno ML, -1.5 jak i -5.5 z działu ???? Powodzonkaweszlem troche lzej ptaki ml @1.50
NO Pelicans powyżej 100,5 pkt @1.83 bet365
Broncos ML, posugerowalem sie analiza Guciegorzucales cos? chetnie sfollowuje
40pkt