nole
Forum VIP
Lyon - PSG @ over 2,5 gola 2,00 stys
Lyon - PSG @ over 2,5 gola 2,00 stys
To jak ktoś ma budżet 10 zł i zagra za 5, a ktoś ma 20 tysi i zagra za 10 tysi to są takie same emocje?No chyba nie żarty, wszystko zależy od tego jaki to % budżetu.
Czekałem na taki komentarz :grin: Tydzień temu też Barcelonie pomogli?heh sędziowie jak zwykle na farse
Nawet pokryli mi over 5.5 przedmeczowy, mimo wszystko jednak cieżko z tymi kartami ostatnio, na Gran Derby wystawią pewnie z 7.5.I wkulało się jakoś te 5 kartek.
EasyNHL
Winnipeg Jets - Nashville Predators
Drużyna gospodarzy nie wygrała od 5ciu meczów,
a wiadomo że każda seria kiedyś się kończy, stawiam na Odrzutowce z Winnipeg.
Winnipeg Jets ML
@1,86 bet365
Nie dali radyPescara lub X lekko @10.
reddit.com/r/nflstreamspanowie mam pytanie jest gdzies jakis dobry link do NFL , ja niestety nic dobrego nie znalazłem a zaczyna mi sie ten sport podobać
http://www.vipleague.me/american-football/401776/5/oakland-raiders-vs-carolina-panthers-live-stream-online.htmlpanowie mam pytanie jest gdzies jakis dobry link do NFL , ja niestety nic dobrego nie znalazłem a zaczyna mi sie ten sport podobać
Zaraz 3 Tercja, Kojoty wygrywają 1-0 i radzę obserwacje tej tercji bo trzeba będzie polować na dobry kurs Oilers ML.Mecz za 5 minut,więc nie ma opcji żebym zdążył o tym napisać,ale myślę że można spróbować w stronę Coyotes
Arizona Coyotes lub remis @ 2.41 marathonbet
remis w meczu @ 4.95 marathonbet
Obydwa typy do lekkiego pogrania.
Sędzia nie najgorszy na Gran Derbi, 6,5 bym przy nim pograł myślę.Nawet pokryli mi over 5.5 przedmeczowy, mimo wszystko jednak cieżko z tymi kartami ostatnio, na Gran Derby wystawią pewnie z 7.5.