Nikt Ci nie karzę nic stawiać.No takimi typami to na pewno masz grube siano... myślisz, że jak napiszesz, że masz dużo siana na koncie to będę stawiać Twoje śmieszne typy?
Dzięki za infoPescara miala optyczna przewage w 2 polowie, Szczesny wyciagnal 2 pily, jednej nie wyciagnal, i roznie moglo sie to potoczyc ale karny zabil mecz...
Z całym szacunkiem Wawo, ale w takim tonie to ja bym się na twoim miejscu też nie wypowiadał. Każdy gra za tyle na ile mu budżet pozwala. Jeden za 5 zł, drugi za 50 a trzeci za 5000 zł. Dla kazdego to są te same emocje.ja bym na Twoim miejscu w ogole sie nie wypowiadal, zarejestrowany w kwietniu swiezak albo multi grajacy po 5 zł i pelne galoty jak masowa nie wchodzi ????
ja przynajmniej podchodze do tego z dystansem, nie raz nie dwa wtopilem 10tys czy wiecej, to pieniadz jak dla ciebie te smieszne 5 zł ;p
taka taktyka ????Póki co żeś dwa razy się dziś ośmieszył swoimi typami. A może nie samymi typami, bo te mogą być nie trafione, ale gadaniem o nich w kategorii PEWNIAK.
Bez sensu zupełnie.
Dobrze, nie wypowiadam się. Nic nie wiem bo od kwietnia jestem na forum. Zamykam się i łykam wszystkie typy gdzie napisane jest pakować grubo pewniak. Może tylko niech Ci co tak piszą uzasadniają swoją decyzję, a po złym tyle przeproszaNikt Ci nie karzę nic stawiać.
Zresztą, dużo typów takich jak ten jest za lekką stawkę.
Sęk tkwi w tym, że mała stawka dla niektórych to 5 zł, a dla niektórych 500 i jeszcze więcej.
to że ktoś się niedawno zarejestrował to jest gorszy ? heh noo 10 koła wtopiłeś ale to na papierze bo te przegrane lokomotywy to byś musiał od Trumpa pożyczyć żeby grać dalej ???? dobra koniec off piszmy typy ????ja bym na Twoim miejscu w ogole sie nie wypowiadal, zarejestrowany w kwietniu swiezak albo multi grajacy po 5 zł i pelne galoty jak masowa nie wchodzi ????
ja przynajmniej podchodze do tego z dystansem, nie raz nie dwa wtopilem 10tys czy wiecej, to pieniadz jak dla ciebie te smieszne 5 zł ;p
Zagrane za 5 zł, 50 zł albo za 5000 zł i to dla każdego te same emocje ?Z całym szacunkiem Wawo, ale w takim tonie to ja bym się na twoim miejscu też nie wypowiadał. Każdy gra za tyle na ile mu budżet pozwala. Jeden za 5 zł, drugi za 50 a trzeci za 5000 zł. Dla kazdego to są te same emocje.
Chyba logiczne, że im grasz za więcej tym są większe emocje ????Zagrane za 5 zł, 50 zł albo za 5000 zł i to dla każdego te same emocje ?
No chyba żarty.
Jezu, chodzi mi oto że każdy chce żeby mu typ wszedł przecież.Zagrane za 5 zł, 50 zł albo za 5000 zł i to dla każdego te same emocje ?
No chyba żarty.
jeden zarabia 2 tys albo i mniej a drugi 10 tys ;] albo i wiecej. Jak ktos zarabia over 10 tys to raczej jest to robta latwiejsza niz tego co zarabia under 2 tys stad emocje i podejscieZagrane za 5 zł, 50 zł albo za 5000 zł i to dla każdego te same emocje ?
No chyba żarty.
No chyba nie żarty, wszystko zależy od tego jaki to % budżetu.Zagrane za 5 zł, 50 zł albo za 5000 zł i to dla każdego te same emocje ?
No chyba żarty.