>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Średnio w 20 meczach przeciwko T-Wolves rzuca 3,1 trójki
Wiem, bo sprawdzałem. Mega głupi był ten zakład. Miałem grać Miśki, już bym miał walniętą kontrę i luzik, a z tym nic nie mogę zrobić, bo kontra po 1,55 nie ma najmiejszego sensu.

domel, hokej to nie moja bajka, więc Ci nie pomogę.

Rambo, jakieś przemyślenia odnośnie porannego basketu? Australia wygląda na 2* over, patrzyłeś może?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Po wczorajszym niewypale z 1.86 kursami wracamy do gry i znajdowaniu value. Dzisiaj widze value na Lotewski klub. Nie rozumiem tego 1.18 na Lokomotiv, kurs mega zanizony w mojej ocenie i Riga wogole nie jest na straconej pozycji. +4.5 jak najbardziej do pogrania.Meczyk juz za 7 godzin wiec warto juz teraz postawic. Jesli ktos nie lubi wysokich kursow zawsze moze pograc +10.5 @1.86 ale czuje ze +4.5 powinno zostac pokryte.
Riga vs Lokomotiv
Riga +4.5 @ 3.15 Unibet
Wynik:

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
O co chodzi z kursem na Villarreal? Mając bilans 5-1-0 14:3 (strata punktów w 1 meczu z Sevillą) u siebie z Alaves, które po pierwszych trzech kolejkach (remis z Atletico, wygrana z Barceloną) mocno spuściło z tonu i punktowało raczej z kiepskimi drużynami. Od września Alaves na wyjeździe zdobyło punkty raz, pokonując 0:1 outsidera z Osasuny. Dodatkowo drużyna gości zagra bez podstawowego środkowego defensora zawieszonego za kartki.
Wszystko przemawia za Villarrealem, a mimo wszystko kurs powyżej @1.5. Bukom chyba chodzi o godzinę i fakt, że 12 godzina w Hiszpanii to nie jest najlepsza pora na gre w piłkę.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Napisałem wczoraj o 11.55 w dziale:
&quot;PS Na jutro bez żadnej analizy (bo i tak się nie sprawdzają jako hazardzista &quot;walne&quot; sobie za drobne over 2,5 w meczu City z Phoenix, a za parę monet remis i dokładny wynik 2:2. A co tam, szanse są takie same jak godzinne analizy do tej pory
PS2 Aha wynik 5:1 też mnie nie zdziwi&quot;,
więc nie wiem Randomizzer o co Ci chodzi?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom