>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
domel206 802

domel206

Użytkownik
To jest bardzo dobre pytanie nad ktorym nie jeden tutaj sie pewnie zastanowil (wliczajac mnie) ????

oj Panowie chyba dzisiaj wszyscy maja taki dzien... bo mam dokladnie te same przemyslenia, czy te granie ma sens ????

PS. coś fajnego do zagrania bo moje pomysly dzisiaj korzysci nie przynosza ...

rodd 136

rodd

Użytkownik
oj Panowie chyba dzisiaj wszyscy maja taki dzien... bo mam dokladnie te same przemyslenia, czy te granie ma sens ????

PS. coś fajnego do zagrania bo moje pomysly dzisiaj korzysci nie przynosza ...
Takie sa weekendy..urodzaj oferty i albo sie oblowisz albo poplyniesz w tym ???? Na teraz to juz najlepszy sen chyba, ale wiem, ze glupio tak zakonczy dzien na minusie ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Takie sa weekendy..urodzaj oferty i albo sie oblowisz albo poplyniesz w tym ???? Na teraz to juz najlepszy sen chyba, ale wiem, ze glupio tak zakonczy dzien na minusie ????

generelanie to ostatnie 4 dni mialem w dzien ⛔ a nocy duzy ✅
i chyba tak się łudze ze dzis moze byc podobnie

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
??? Jak go pilnuje Kidd Gilchrist to Wy oczekujecie że rzuci 40 pkt? Michael wyciągnął wnioski z ostatniego meczu.
Nie o to chodzi, kwarta się kończyła, mieli sporo czasu jeszcze, Carmelo chce zabłysnąć trójką i airball, zresztą ciekaw jestem ile airballi dzisiaj ma, co najmniej 3.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Jeśli ktoś zarabia na NHL to szacunek...;)

mowisz chyba o zawodnikach ? ????

nie no fakt ostatnio NHL zrobila sie bardzo nieprzewidywalna i trzeba szukac niespodzianek duzych kursow, bo na faworytach i tych pewniejszych opcjach trudno ostatnio zarobic ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom