????Borneo vs Persela over 0.5 HT 3.75
Mam all ina 2k mysle aby zagrac stoch podium...hmmStoch podium 1.9 bet 365
Kot wygrał notami już ktoś pisał w dziale chyba. Stoch lubi tą skocznie wygrywał już tu w poprzednich latach i co tu więcej analizować jak nic nie spieprzy ani nie będzie loteri na skoczni to podium ma w kieszeniMam all ina 2k mysle aby zagrac stoch podium...hmm
Nie ogladalem konkursh chlopakow ale wierze ze Malysz i Horn zrobia dobra robote i co ciekawe wszyscy rownie dobrze skacza...tylko jesli to jednorazowe mysle ze stoch najwieksze szanse z nich ale jak to bylo kto ogladal? Dam repute wazne dla mnie opinie wszystkich was
Stoch wyglądał wczoraj bardzo dobrze. Młody Prevc w pierwszej serii zawalił za to w drugiej pokazał, że będzie groźny. Kot też skakał dobrze. Moim zdaniem ciężka sprawa.Mam all ina 2k mysle aby zagrac stoch podium...hmm
Nie ogladalem konkursh chlopakow ale wierze ze Malysz i Horn zrobia dobra robote i co ciekawe wszyscy rownie dobrze skacza...tylko jesli to jednorazowe mysle ze stoch najwieksze szanse z nich ale jak to bylo kto ogladal? Dam repute wazne dla mnie opinie wszystkich was
Z tego co widzę nie ma takiego zakladuBiegi narciarskie live do gry:
Krista Parmakoski vs Ingvild Flugstad Oestberg 1 @ 3.00 Bet365
Finka idzie dzisiaj w klasyku jak maszyna. Lekko można
mozesz dodac, ze JUŻ nie ma takiego zakladu.Z tego co widzę nie ma takiego zakladu
Kot nie udzwignie znam to za to ktoa dzis trafi wiec mistrza olimp typuje na powrot..ciekawe czy Malysz wroci skakac bo powiedzial ze juz rajdy pas bo nie bedzie sponsora...obraca ostatnio sie wiecej wokol kadry i teraz moze chlopaki doatana piorunyjaca motywacje...on skacze z niki na treningu ?Stoch wyglądał wczoraj bardzo dobrze. Młody Prevc w pierwszej serii zawalił za to w drugiej pokazał, że będzie groźny. Kot też skakał dobrze. Moim zdaniem ciężka sprawa.
Co Ty patrzysz???Z tego co widzę nie ma takiego zakladu
A po polsku?Kot nie udzwignie znam to za to ktoa dzis trafi wiec mistrza olimp typuje na powrot..ciekawe czy Malysz wroci skakac bo powiedzial ze juz rajdy pas bo nie bedzie sponsora...obraca ostatnio sie wiecej wokol kadry i teraz moze chlopaki doatana piorunyjaca motywacje...on skacze z niki na treningu ?
Na pewno nie grałbym tego grubiej, tym bardziej all inem Jest zbyt dużo wyrównanych kandydatów do podium, wg mnie Stoch, Kot, Tande, Kraft to mocni kandydaci, do tego D. Prevc, który może odpalić w każdym momencie, a nie można lekceważyć P. Prevca i Freunda, bo chyba oczywistym jest, że stać ich na wygrywanie nawet, gdy forma jest daleka od ideału. Oczywiście Kamil zalicza się do tej czołówki, ale cytując klasyka "zadecydują detale"Mam all ina 2k mysle aby zagrac stoch podium...hmm
Pech Kristy. Spokojnie by wyprzedziła strasznie zmęczoną Norweżkę to musiała się wywrócić i to jeszcze na małym zjeździe. Wytraciła prędkość i po zabawie.Biegi narciarskie live do gry:
Krista Parmakoski vs Ingvild Flugstad Oestberg 1 @ 3.00 Bet365
Finka idzie dzisiaj w klasyku jak maszyna. Lekko można
Roger dobrze patrze ze twoj zawodnik na narciarstwo alepejskie w 1 rundzie byl lepszy?Pech Kristy. Spokojnie by wyprzedziła strasznie zmęczoną Norweżkę to musiała się wywrócić i to jeszcze na małym zjeździe. Wytraciła prędkość i po zabawie.