qowalsky6
Znawca A-League
O i 0-1 ???? Utrzymać proszę prowadzenie.Newcastle vs Sydney FC - Bobo na rozgrzewce kurs 2,0 na gości, za małą stawkę wejdę.
A teraz Panowie to powinno być 0-2
O i 0-1 ???? Utrzymać proszę prowadzenie.Newcastle vs Sydney FC - Bobo na rozgrzewce kurs 2,0 na gości, za małą stawkę wejdę.
Bo się zastanawiam którego doga spróbować. Wczoraj koło 19:00 chciałem grać Shanxi było w Oddsring po 2,89. Teraz patrzę, to Jiangsu nie gra optymalnym składem i 6@ na nich. Gdybym zagrał, surebet piękny, szkoda. Na Sichuan imo sporo za dużo. Na Fujian kursy lecą, ale oni bazują na Hicksonie z NBA a to mega drewniak, tylko się przepycha pod koszem ale jumper zero.To czemu jeszcze nie podałes,co grasz ?
WeszłoDalem
Ja sledze bet365 bo frajerzy z bwina nie maja polowy podawanych tu zdarze ktore notabene co ciekawe czesto wchoda..polecam zwrocic na to uwage wiec twoja linia bedzie pokryta itdGracie overy w tym hokeju co napisałem tam te kobiety chyba bez obrony grają, bramka za bramka
Ja bym nie grał. Wydaje się że jest po meczu. Niestrzelony karny i dwie bombki w drugą stronę dobiły Wellington IMHOBramka wellington 2.30 do gry ? Tzn nastepny gol..bedzie mecz na 2 1 czy juz po meczu
Borneo nie ma na bwin wiec wchodziBorneo vs Persela over 0.5 HT 3.75