>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
D 192

delfi

Użytkownik
Czy ma ktoś problem na całorocznym, że po wybraniu meczów do kuponu nie można przesuwać tym suwakiem po prawej stronie ani scrollem na myszce?

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Czy ktoś może mi powiedzieć czemu nie mogę wykonać wpłaty w Unibecie poprzez IPKO?
Aktualnie, metoda płatności: PeKaO S.A. i ING Bank Slaski znajduje się w trakcie planowej konserwacji. W związku z tym, ta metoda płatności będzie tymczasowo niedostępna. Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Przerwa w Port Moresby.
Koreanki remisują 1-1 z Francją. O dziwo początek meczu nalezal do Francuzek. Po błędzie bramkarki objęly prowadzenie i chwilę później mogło być już 2-0. Pod koniec pierwszej połowy Koreanki opanowały sytuację. Remisują, a powinny prowadzić. Ewidentny karny nie podyktowany w 45 minucie. Chociaż komentator na TVP Sport twierdzi inaczej ????
Tak czy siak, zaczyna się wg mnie to co pisałem przed meczem. Koreanki będą fizycznie dominować. Powinny ogarnąć ten mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +5
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Istanbul - Akhisar over 156,5 w Betssonie. Bet365 ma 159,5 też do gry. Wg mnie linia za niska, dałbym 161,5-163. Polecam. Start za 3min.

T 107,8K

trcdd

Użytkownik
Biathlon Sprint Kobiet 7,5km
Dahlmeier L. - Koukalova G 1 @ 1,50
Dorin Habert M. - Wierer D. 1 @ 1,75
Braisaz J. - Dzhyma J. 1 @ 1,50
Hojnisz M. - Gwizdoń M. 1 @ 1,50

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom