1:0 sweeeeeeeeeeeeChelmet vs. Izhstal gol w tercji - 2.55
Izhstal over 0.5 - 4.50
Brawo i dziekiNo i 1-4 (dokładny wynik na jaki polowałem poszedł...), ale przebieg meczu, a przede wszystkim bramki mnie osobiście bardzo cieszą ????
Chelmet vs. Izhstal gol w tercji - 2.55
Izhstal over 0.5 - 4.50
Rozliczam z wczorajA co myślicie o Legii tzn, coś w strone wisły Płock, legioniści w środę mecz ze sportingiem i pewnie już myślami są w tym meczu, ja będę próbował x2 @3.4
Ja pograłem Astralis win i Optic +1,5 mapy zobaczymy. Co do pierwszego to sk w ogóle mnie nie przekonuje, Astralis na fali, moim zdaniem wygrają 2;1 co do drugiego chcialem stawiać win Optic, ale myślę że +1,5 pewniejsze
ja nie moge uwierzyc... caly czas mi to zaprzata glowe, ze jakt to....trzy lata temu miszczem...a teraz...? niemozebyc!!!I jeszcze poprzeczka na koniec ????
PS Uwierzycie Panowie, że CCM ze 3 lata temu było mistrzem Australii?
CCM strzeli ~2,00. Lutujemy
bankowo. graja w koncu 1 setadla mnie jankovic bankowo wygra i to 2 :0
a jak to mozliwe ze w takiej lidze jak anglia....wygrywa mistrza leicester po kursie 500....a obok man utd chelsea liverpool city chelseaja nie moge uwierzyc... caly czas mi to zaprzata glowe, ze jakt to....trzy lata temu miszczem...a teraz...? niemozebyc!!!
fajdek byl dwukrotnym mistrzem swiata w rzucie mlotem
united top3 przez lata w samym topie....
mialem napisane 2 sety do rozegrania bwinbankowo. graja w koncu 1 seta
Napisałem to bardziej w charakterze: "ciekawostki", a nie po to by młodzież się egzaltowała ????ja nie moge uwierzyc... caly czas mi to zaprzata glowe, ze jakt to....trzy lata temu miszczem...a teraz...? niemozebyc!!!
fajdek byl dwukrotnym mistrzem swiata w rzucie mlotem
united top3 przez lata w samym topie....
a ja ogladamOgląda ktoś mecz w Australii?