tomek80
Użytkownik
Co tam grasz ?Ja ruszam.
Co tam grasz ?Ja ruszam.
1 SET 26 24FIN
02.12 17.30
Leka - Lakkapaa
Ktoś zna wynik albo coś ?
niestety tym razem typ podawalem na priv. Zobaczymy jak sie potocza dzisiejsze mecze. Ja odradzalbym jakiekolwiek ML. Oly value ale Faka czarnym koniem tej Euroligi wedlug mnie, bo kto niby oprocz CSKA I Realu moze im tam zaszkodzic? Panata co najwyzej u siebie, Olymp spadek przeplatane mecze...wloskie Milano? Fenerbahce? watpie. ale to tylko moje opinia powtarzam;pCo tam grasz ?
W sensie płatne ?niestety tym razem typ podawalem na priv. Zobaczymy jak sie potocza dzisiejsze mecze. Ja odradzalbym jakiekolwiek ML. Oly value ale Faka czarnym koniem tej Euroligi wedlug mnie, bo kto niby oprocz CSKA I Realu moze im tam zaszkodzic? Panata co najwyzej u siebie, Olymp spadek przeplatane mecze...wloskie Milano? Fenerbahce? watpie. ale to tylko moje opinia powtarzam;p
P.S. na live Faka @ 2.1 mozna pograc za drobniejsze, bo stawiac cokolwiek wieksze na tureckie kluby, oprocz Efesu, to az starch;p
Nie platne, nie chcialem robic masowki jak ostatnio, bo to ze kurs 3+ nie znaczy ze musi wejsc. Pisalem o Faka jak o czarnym koniu, bo to ze vice mistrz europy Fener, jak I CSKA I Real zawsze beda w TOPIE do wygrania Euroligi.W sensie płatne ?
Przecie taki Fener to sie przejedzie walce po Darusaface.
Przecież wyraźnie napisałeś, że wątpisz żeby Fenerbahce im zagroziło ????Nie platne, nie chcialem robic masowki jak ostatnio, bo to ze kurs 3+ nie znaczy ze musi wejsc. Pisalem o Faka jak o czarnym koniu, bo to ze vice mistrz europy Fener, jak I CSKA I Real zawsze beda w TOPIE do wygrania Euroligi.
Nie lubie stawiac na faworytow moze tak to ujme;p Fener faworytem na papierze, ale w grze roznie sie moze zdarzyc I dawalbym tutaj szanse dla Faki.Przecież wyraźnie napisałeś, że wątpisz żeby Fenerbahce im zagroziło ????
Jeszcze w II tercji izi.
W lidze, to może im sie trafic jakas wygrana z Fener,dojdzie do play off,wroci Bogdanovic i nie będzie co zbierać.Nie lubie stawiac na faworytow moze tak to ujme;p Fener faworytem na papierze, ale w grze roznie sie moze zdarzyc I dawalbym tutaj szanse dla Faki.
P.S. jacys fani Die Roten wierza dzisiaj w odrodzenie?
???? ????Hanover - Heideneheim
under 0,5 ht 1,9
informacje dostalem przed chwila na tel prosto z niemiec!!!
Ok zobaczymy ja mam że Hannover zdobędzie 1,5 gola w meczu???? ????
powiedz, wierzysz w to, ze jak podasz typ to moze nie wejsc z tego powodu?ale wole nie kusic losu.