prezezo
Użytkownik
Sakina Karchaouihaha, bez jaj ???? jak tam nazwisko bo zapomnialem
Sakina Karchaouihaha, bez jaj ???? jak tam nazwisko bo zapomnialem
sztosik jest ????Sakina Karchaoui
ja wyplacalem dzisiaj kilka k i zadnej prowizji nie pobral.1,8% od wypłacanej kwoty.
Graliscie to ? Ciekawa koncowka :dKoszykówka Korea WKBL
KEB Hana vs KDB Winnus 1 @ 2.10 Bet365
Mecz od 11:00
Gospodynie wzmocnione. Wreszcie może grać liderka z USA i od razu widać, że forma idzie w górę. Warto.
Ja to złapałem po kursie 2.80 na Hanke i zamknąłem przy 58:50. Jak sie skonczyło ?Graliscie to ? Ciekawa koncowka :d
Hanna prowdzila juz 8 pkt w koncowce i mialy pilke teraz winnus ma pilke i 3pkt do odrobienia
68:61Ja to złapałem po kursie 2.80 na Hanke i zamknąłem przy 58:50. Jak sie skonczyło ?
W pracy jestem ,nie moge oglądac,nie wiem co powiedziec na temat tego meczu.Tomek grasz coś jeszcze w meczu Alaski? Opłaca się win Warriors teraz skoro nie ma jakiegoś dobrego zawodnika Alaski ?
Ja mialem kurs 2.1 i identycznie zamknalem przy 58:50 bo tam sie zaczeky kobiety mylic koniec koncow pewna wygrana. A kurs 2.8 kiedy zlapales ?Ja to złapałem po kursie 2.80 na Hanke i zamknąłem przy 58:50. Jak sie skonczyło ?
Jak było jakos 28:22 dla WooriJa mialem kurs 2.1 i identycznie zamknalem przy 58:50 bo tam sie zaczeky kobiety mylic koniec koncow pewna wygrana. A kurs 2.8 kiedy zlapales ?
A odemnie siatkowka korea
Kepco-hyundai
kepco win @5
Kepco przegrywa 1:2 a byli faworytami kurs fajny warto sprobowac bo 4 set moze byc zaciety
grecja-cypr over 4,5 @1.9
A odemnie siatkowka korea
Kepco-hyundai
kepco win @5
Kepco przegrywa 1:2 a byli faworytami kurs fajny warto sprobowac bo 4 set moze byc zaciety