ja zagram ich 2 gol po 3.60 bwinErdi VSE @4
Ehh Jaga.. 1:1 do przerwy, HT/ FT , over 1.5 HTJagiellonia Białystok U-19 vs ŁKS Łódź U-19 > Jagiellonia HT/FT @1.57 oraz over 1.5 HT @2.20, dwa single
Pobrane over 1,5 HT, dam repke ;] tego drugiego nie grałemEhh Jaga.. 1:1 do przerwy, HT/ FT , over 1.5 HT
Heh 88:81Po wczorajszej udanej nocy z Nba prubuje kolejny duzy kurs, ale bedzie ciezko bo Goyang ma dobrych czarnych.
Incheon-Goyang
Incheon 3.25
Rzucisz coś z NBA tak przed 19;00 bo idę do pracy i nie będę miał jak pograćHeh 88:81
Robie przerwe do NBA
Jak dam rade posiedziec chwile to tak,bo tez w pracy jestem, a na wariata nie chce.Rzucisz coś z NBA tak przed 19;00 bo idę do pracy i nie będę miał jak pograć
Wszelkie info, które potrzebowałem, brałem stąd: https://twitter.com/AkademiaJagiJakieś info odnośnie tej Jagielloni u-19 było czy tak o graliście?
Jak powiem, że zły wynik to przestaniesz grać tą metodą? Oblicz sobie yield, na oko wychodzi ok. 50%, więc bardzo dobrze.. Poza tym każda strategia, która przynosi zyski, jest dobra.Jak uważacie...
Mam pewną strategię na live i grając każdy typ za 1j. po 29 typach mam zysk w postaci 15j. czystego zysku. Czy to dobry wynik?