>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
szybszy 45

szybszy

Użytkownik
Panowie orientuje się ktoś może czy konto skrill przypada tylko na jedno gospodarstwo domowe, czy mogę mieć zarówno ja i brat i korzystać z tego samego IP? Bardzo bym prosił o radę

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Co jest z tym meczem? nie ma go już na bet..?
Nie mam pojecia, zakład zagrałem na sts i babka odpisała mi tak :
Otrzymałam informację, iż dostawca meczu wstrzymał kursy. Kwestia już została zgłoszona do dostawcy. Postaramy się jak najszybciej to przywrócić.
Spotkanie zostało zastopowane przez dostawcę. W chwili obecnej czekamy na informację od dostawcy.
Spotkanie trwa.

Wynik na sts widnieje 15-0

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Dzięki. A jeśli miałem konto u buka i mam zamknięte permanentnie, a teraz otworzy brat z tego samego adresu zamieszkania u tego samego buka to może być problem?
Tutaj trzeba skontaktować się z supportem i dokładnie wyjaśnić. A potem ewentualne konto brata w pełni zweryfikować. Nie na zasadzie, że dowód przy wypłacie i cześć. Full ma być.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
hehe AKO @27,... tak blisko.
1 Powyżej 200.0
DET Pistons @ CHA Hornets
(Sumy w meczu) 30/11/2016 Brak 1,90 Wygrana
2 NO Pelicans
LA Lakers @ NO Pelicans
(Zakład na zwycięstwo) 30/11/2016 Brak 1,45 Wygrana
3 MIN Wild
MIN Wild @ VAN Canucks
(Zakład na zwycięstwo) 30/11/2016 Brak 1,68 Przegrana
4 DET Red Wings
DAL Stars @ DET Red Wings
(Zakład na zwycięstwo) 30/11/2016 Brak 1,74 Wygrana
5 CHI Blackhawks
FLA Panthers @ CHI Blackhawks
(Zakład na zwycięstwo) 30/11/2016 Brak 1,80 Wygrana
6 Powyżej 5.5
TOR Maple Leafs @ EDM Oilers
(Sumy w meczu) 30/11/2016 Brak 1,86 Wygrana

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
gramy kartki w Australii ?? over 3.5 po @1.9 , brakuje 2 a mecz ostry, martwi mnie tylko ten sędzia który nic nie kartkuje..
Ja się na tym arbitrze przejechałem 2 razy, ale nie gwarantuje że tym razem akurat nie sypnie kartkami wyjątkowo.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Ja się na tym arbitrze przejechałem 2 razy, ale nie gwarantuje że tym razem akurat nie sypnie kartkami wyjątkowo.
teraz linia 2.5, z doliczonym z 10min zostanie, ja gram, będą faule a jak nie to gra na czas, powinien jeszcze 1 pokazać

over 2,5 kartki w Australii po @1.72

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom