Nie mam pojecia, zakład zagrałem na sts i babka odpisała mi tak :Co jest z tym meczem? nie ma go już na bet..?
Dzięki. A jeśli miałem konto u buka i mam zamknięte permanentnie, a teraz otworzy brat z tego samego adresu zamieszkania u tego samego buka to może być problem?Można. To nie bonus u buka ????
Tutaj trzeba skontaktować się z supportem i dokładnie wyjaśnić. A potem ewentualne konto brata w pełni zweryfikować. Nie na zasadzie, że dowód przy wypłacie i cześć. Full ma być.Dzięki. A jeśli miałem konto u buka i mam zamknięte permanentnie, a teraz otworzy brat z tego samego adresu zamieszkania u tego samego buka to może być problem?
Ja się na tym arbitrze przejechałem 2 razy, ale nie gwarantuje że tym razem akurat nie sypnie kartkami wyjątkowo.gramy kartki w Australii ?? over 3.5 po @1.9 , brakuje 2 a mecz ostry, martwi mnie tylko ten sędzia który nic nie kartkuje..
No nic nie chce wyciągaćgramy kartki w Australii ?? over 3.5 po @1.9 , brakuje 2 a mecz ostry, martwi mnie tylko ten sędzia który nic nie kartkuje..
teraz linia 2.5, z doliczonym z 10min zostanie, ja gram, będą faule a jak nie to gra na czas, powinien jeszcze 1 pokazaćJa się na tym arbitrze przejechałem 2 razy, ale nie gwarantuje że tym razem akurat nie sypnie kartkami wyjątkowo.
szybciutko ????teraz linia 2.5, z doliczonym z 10min zostanie, ja gram, będą faule a jak nie to gra na czas, powinien jeszcze 1 pokazać
over 2,5 kartki w Australii po @1.72