>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
To samo chciałem pisać. Amerykanki fizycznie out już. Nie bedą w stanie ogarnąć tego meczu.

Next gol Korea @ 3,25 bet-at-home
A w piz*u z tymi Koreankami. Już wiem komu będę kibicował w finale. Na pewno nie im. Swoją drogą ciekawe czym one są naszprycowane. Przecież to niemożliwe by na garnku ryżu tak dominowały nad Amerykankami.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
No nic, trza wierzyć we Francuzki. Nie zniosę kolejnego azjatyckiego finału. Do boju Nasze ślicznotki!!! Dokopać Kitajcom!
Gram Francję DNB, bardziej z miłości niż z rozsądku ????

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
ja zagrałem na Francję do przerwy... ????
4.90 188bet
a Pani Sakina Karchaoui... niech strzela gola i ściąga tą koszulkę ???? ???? ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
banan widziałeś która skośna ci poharatała twą miłość? Ja bym szukał zemsty.
Wnioski z pierwszej połowy. Niestety ale Azjatki dużo lepsze. Boje się, że wcisną gola i się mecz skończy. Jeszcze Mateo dostała od swojej w oko a jakby jeszcze ona miała zejść to w ogóle byłby kibel kosmiczny.

cinuaile 135

cinuaile

Użytkownik
Wnioski z pierwszej połowy. Niestety ale Azjatki dużo lepsze. Boje się, że wcisną gola i się mecz skończy. Jeszcze Mateo dostała od swojej w oko a jakby jeszcze ona miała zejść to w ogóle byłby kibel kosmiczny.
Masz rację, Japonki zdecydowanie lepsze. Cały czas szukają sobie sytuacji pod bramką Francuzek, natomiast one wyglądają na takie jakieś zmeczone ;)

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Gdzieś te zespoły Azjatyckie lepiej wyglądają fizycznie...
To może zaważyć na korzyść Japonek....
obecnie 2.40 bet365 poczekam na więcej może sie uda chwycić coś wiecej i pogram ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom