>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Witam serdecznie. Oczywiście czekamy na Francuzki, to wydarzenie dnia dziś. Witam kolegę banana ????
Korea sobie poradzi w mojej opinii. Obejrzałem całą pierwszą połowę. Długo się rozkręcały, ale w końcówce pierwszej połowy zdominowały już rywalki.
Pobieram z pocałowaniem ręki:
Korea Północna w reg czasie @ 3,00 bet-at-home
Rozliczyć trzeba na ⛔ 1:1
Mam nadzieje, że kto grał ten zdążył zamknąć.

Otrzymane punkty reputacji: +4
banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
zagrałem taki ciekawy typ... kurs mi sie spodobał
Podwójna szansa i over/under 1.5 gola w meczu
Korea albo remis i over 1.5 gola 3.70 188bet
Troszkę postawiłem... zobaczymy czy sie uda... ????

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Witam serdecznie. Oczywiście czekamy na Francuzki, to wydarzenie dnia dziś. Witam kolegę banana ????
Korea sobie poradzi w mojej opinii. Obejrzałem całą pierwszą połowę. Długo się rozkręcały, ale w końcówce pierwszej połowy zdominowały już rywalki.
Pobieram z pocałowaniem ręki:
Korea Północna w reg czasie @ 3,00 bet-at-home
Witam ????
We Francuzki tez pewnie wjadę...
bez skojarzeń.... ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
W ogóle kurs na over 2,5 jest teraz kosmiczny. Wg mnie zdecydowanie przesadzony. Ten mecz nie jest jakiś szczególnie zamknięty. Obie ekipy miały swoje szanse. A na over 2,5 jest 7,00. Kosmos. Ja pograłem wcześniej tego overa po 2,90 koło 15 minuty, bo już wtedy mi się podobał.
Zobaczymy co przyniesie druga połowa. Powodzenia!

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Odpuszczam sobie stresik w tym meczu. Zamiast trzykrotność skasuje dwukrotność i zamykam zakład ???? Teraz jedynie pokibicuje overowi 2,5 ????
Sweet początek dnia ????

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Ja jestem MISZCZEM :razz::razz::razz: LAP to na noc
NYK-OKC 1:30h
E.Kanter over 12,5 @ 1,83 WH

Wazne zeby grac wlasnie w WH,gdyz jesli zawodnik nie zagra min. 20minut mamy zwrota.
Jeszcze jak chcesz to under 12 zbiorek Gortata tez fajnie wyglada....
Pzdr
27pts ✅
7zb Marcina ✅

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Ja bym uważał. Amerykanki miały dokłądnie taki sam mecz z Meksykiem w 1/4. Też ***** grały do 80 minuty, przegrywały 0:1. By wygrać 2:1.
Fakt z Korea chyba jest trochę silniejsza od Meksyku.
No i porażka z USA mogła by się dla tych dziewczyn skończyć nienazbyt przyjemnie. Oko wodza myślę, że bacznie ten mecz obserwuje ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Czegóż ta Koreanka nie strzeliła.....
No i remis. Korea dużo lepsza. W dogrywce na pewno ma większe szanse. Amerykanki końcówkę grały w 10, ale z tego co się orientuję w dogrywce można przeprowadzić czwartą zmianę i ktoś wejdzie za tą kontuzjowaną mulatkę z USA.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom