Darussafaka -4,5 pkta @1,86
ja się zgadzam, logika tak podpowiada, ale tak jak napisałeś Japoniec nawet z 6:7 może jeszcze próbować odwracać, bo to idiota.https://forum.bukmacherskie.com/f152/atp-world-tour-finals-londyn-13-11-2016-20-11-2016-a-139671-6.html#post6193938
Chyba zgoda, co? Czy będą się ganiać po korcie bez sensu 2,5 godziny?
po tym co mi napisales to mowie ze nieLopezy 1 set @ 2,10
nie powiem kto tu jest idiotą.Japoniec nawet z 6:7 może jeszcze próbować odwracać, bo to idiota.
Kazan - Rostov over 2 @2.425 bet365
Pisz śmiało, jak będziesz chciał pożyczyć na fajki to też się nie krępuj.nie powiem kto tu jest idiotą.
Ta liniowa gemowa jest dość spora (zakładając dwa sety), także wziąłem trochę mocniej. Nawet TB w którymś z setów nie blokuje aż tak sytuacji.ja się zgadzam, logika tak podpowiada, ale tak jak napisałeś Japoniec nawet z 6:7 może jeszcze próbować odwracać, bo to idiota.
i od razu się połamali ????Klaseny
Klaseny
ochlon juz kolezko za 5 zlotych, napisal to w przenosni widze ze troche nie skumales, jak cos to ci moge wyslac piataka na skrilla jak znowu bedziesz potrzebowal to wal smialoJak można pisać że zawodnik jest idiotą w dodatku jeszcze Kei. Chłopczyku ty byś mógł mu buty czyścić, ale nie bo lepiej napisać że jest idiotą bo będzie chciał walczyć jeszcze o zwycięstwo i tobie zatopi kupon.