spece? :d poczytaj sobie wczesniej co tutaj wypisywali i bd wiedzial co to znaczy spec ????spece co sądzicie o overku w meczu Byków ? Pokryją 201 ?
Bez problemu
Granie na Wizards w tym sezonie akurat niewskazane, ten zespôł nie ma ławki.spece? :d poczytaj sobie wczesniej co tutaj wypisywali i bd wiedzial co to znaczy spec ????
boston , wizards i orlando pisali... na miekko :d a wszyscy dostaja lanie
Boston wygrał, Orlando zaraz wygra, a Washington to wątpie żeby ktoś dzisiaj polecał.spece? :d poczytaj sobie wczesniej co tutaj wypisywali i bd wiedzial co to znaczy spec ????
boston , wizards i orlando pisali... na miekko :d a wszyscy dostaja lanie
Dzieki, ja pograłem :]Ja polecałem mocno Boston i odradzałem granie na Dallas. Oczywiście w czasie meczu Boston już był rozliczany na minus, a mnie ironicznie nazywano specem. Mecz się skończył, Boston wygrał, ale głupiego dzięki albo przepraszam nikt nie był w stanie wydusić. Nie warto niczego tutaj podawać.
Bo niektorzy nie rozumieja, ze graja na wlasna odpowiedzialnosc.Ja polecałem mocno Boston i odradzałem granie na Dallas. Oczywiście w czasie meczu Boston już był rozliczany na minus, a mnie ironicznie nazywano specem. Mecz się skończył, Boston wygrał, ale głupiego dzięki albo przepraszam nikt nie był w stanie wydusić. Nie warto niczego tutaj podawać.
Ja złapałem 2.75, a w pewnym momencie powyżej 5 nawet było.heh a kursy na wygraną Wojowników do HT latały po 3.75 ???? Jaka była linia punktowana KD ? Można to sprawdzić jakoś ?
29 pkt najniższa chybaheh a kursy na wygraną Wojowników do HT latały po 3.75 ???? Jaka była linia punktowana KD ? Można to sprawdzić jakoś ?
wchodzić w tą Peng bo warto!Peng drugi set @1,90