Ktory 140pkt?Ale sie wpakowalem w ten over w kosza, Catolica ma 25 % FT.
Tak,zostawilem i bedzie wtopa.Ktory 140pkt?
Zamknąłem to po 3 secie bez straty.
Przyznaje,ze pozamykałem z malutkim plusem, ale wlizło,przez dogrywke :]Gram teraz powyzej 140pkt
Las Animas-Catolica
no w Tajlandii są za grosze pewnie, też bym zamówił ????Tomek !! Jesteś wielki, ledwo co otworzyłem oczy bo u mnie 7:52 patrzę jest Twój post odrazu załadowałem +3.5 HT i juz liczę kasę z rana ???? ) wyślij mi Twój adres na priv to jutro wysyłam Ci fajny zegarek. Wolisz sportowy czy elegancki ?
Tam marudzisz,te u nas tez robione w Wietnamie,czy u innych skosnookïch:]no w Tajlandii są za grosze pewnie, też bym zamówił ????
Albo jest dogrywka, albo sie ciagle fauluja ???? .powiecie mi dlaczego ostatnia minuta w kosza trwa 5 minut? ????
Bo tam i w wielu azjatyckich krajach,mają wiecej "time out" do wykorzystania. Na Filipinach czasami to po 40min tqwa czwarta kwarta ????powiecie mi dlaczego ostatnia minuta w kosza trwa 5 minut? ????
troszkę w formie żartu, ale jeśli masz interes to wiesz gdzie mnie szukać, będziemy myśleć,a jakiś zegarek zawsze więcej możesz przywieźć ????Jaki chcesz..? Napewno sie rozliczymy bo ja napewno mam interes do Ciebie