dzięki za opinie, bo dopiero wszedłem do chaty i tak patrzę ponad 2 na over 1.5 to ciekawe rozwiązanieraczej na remis, chociaż United lepszy, więc może coś strzelić
chociaż poza możliwym rzutem karnym na Valencii, to strzały takie "na notę" dla Cecha
Match-up nudny, ale jak oni wejdą na najwyższe obroty to będzie widowisko którego nikt by nie zrobił. Też chciałem zmiany swego czasu i mieliśmy finał WS Nishikori - Cilic czy też Raonica w tegorocznym Wimbledonie. Poziom tego wszystkiego każdy widział. Pierw niech ogarną mentalność przedszkolaków.raczej kolejny nudny finał
szkoda bo okazje byly, w koncowce najlepsza..w meczu Bursasporu do przerwy cos wpadnie
podawałeś typ w temacie? bo nie kojarzę tLadnie polapalem ?
Podejrzewam ze nie wejdzie na 90% .Tzn. bedzie over.Under 40.5 - 3 Kwarta - Suma punktów
Best Balikesir - Trabzonspor
warto na Bursaspor?szkoda bo okazje byly, w koncowce najlepsza..
United-Arsenal under 0.5 @2.50 bet365
jak coś wpadnie w tej kopaninie to raczej przez przypadek
a jednak United
Jeżeli ktoś ma jeszcze wątpliwości to odsyłam na pierwszą stronę tego tematu a teraz wracamy do typowania temat regulaminu uważam za zamkniętyJeśli chcemy pochwalić się trafionym typem to należy to zrobić przez opcję cytowania (z działu tematycznego lub tematu live). Nie chwalimy się trafionymi kuponami jeśli wcześniej go nie podawaliśmy.