tomek80
Użytkownik
Do składu Phili wraca dzis kilku zawodnikowLipa dziś z NBA. gram tylko Sote -16,5 po 3,0.
Do składu Phili wraca dzis kilku zawodnikowLipa dziś z NBA. gram tylko Sote -16,5 po 3,0.
nie no to sie nie uda ????Cloud9 6.0
Kto? Embiid? i tak ma dawkowane minuty. Dopóki nie wróci Simmons to nie ma co ich traktować poważnie.Do składu Phili wraca dzis kilku zawodnikow
tak, ale nie musisz tego robić jednorazowoAby postawić zakłady za bonus, wpisz swój kod oferty, a następnie zagraj jeden raz za kwotę kwalifikującego się depozytu (ograniczonego do 200 PLN) w wybranych przez Ciebie sportach i rynkach (poniższe warunki 12 i 13 mają zastosowanie).
Chce aktywować 100% bonus powitalny w bet365, jeśli wpłace 100 pln to musze raz zagrać za to 100 pln żeby otrzymać bonus? dobrze rozumiem ten punkt ?
liczyłem na jakieś 10:5 do przerwy :zoltakartka:Cloud9 6.0
W B365 jest inaczej.A to przypadkiem nie jest tak ze wpłacasz 100 zł, dostajesz drugie 100zl od bukmachera i obracasz? x tego co kojarzę to tak jest
Chodzi o pierwsza mape?Najmocniejszy bet na noc mój Faze -2.5 1.80>Mousesport. Nawet jeśli Faze przegra z SK przed tym meczem to cały czas będą mieli spore szanse na 1. miejsce w grupie. Obecnej formy drużyn nawet nie ma co porównywać ????
no nie wiem Nip na Nuke wygrywa wiecej po tt niz ct ????CS:GO Heroic @7 bet365
po stronie CT do zrobienia ???? będzie sensacja
Tak, tam grają tylko jedną mapę.Chodzi o pierwsza mape?
taaa tym bardziejj ze te 2 pierwsze mecze byly wyrownane mimo mocnych rywali ale w tym meczu SK to juz patolaC9 straszna cienizna. Chyba nie tylko ja myślałem, że u siebie powalczą o wyjście z grupy.