>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
maliro 633

maliro

Użytkownik
Nikaragua - Salwador do połowy 19;16
Gram + 11,5 na Salwador @1,85✅ i ze wygrają druga połowę 26,00⛔
Jak narazić tragedia z tego meczu ale liczę ze się uda

Otrzymane punkty reputacji: +4
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Panowie i Panie mam value na dzisiejsza nocke a&#39;la NBA.
Cleveland vs Portland
Under 210.5 @ 2.6 Unibet
Dla osob lubiacych wieksze kurs i minimalne value w stylu 50/50 to mozna zagrac i under 207.5 @ 3.2 gdyz sadze ze zakreci sie w okolicach 205-208...

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Cleveland vs Portland
Under 210.5 @ 2.6 Unibet
Dla osob lubiacych wieksze kurs i minimalne value w stylu 50/50 to mozna zagrac i under 207.5 @ 3.2 gdyz sadze ze zakreci sie w okolicach 205-208...
tutaj to over ????

tobias 359

tobias

Użytkownik

Cleveland vs Portland

Under 210.5 @ 2.6 Unibet

Też bym dał over jak kolega wyżej, ale pamiętam jak polecałeś under w meczu Rakiet. Także chyba wiesz coś o czym nie wiem :grin:

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Brawo za ten typ Atletico wygra grupę, betsson już rozliczył.Weszlo po kursie 1,50 po meczu z Bayernem. To jakaś masakra co się pomylili, byłem pewny,że będzie zwrot a tu taka niespodzianka. Komu reputę za to?

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Brawo za ten typ Atletico wygra grupę, betsson już rozliczył.Weszlo po kursie 1,50 po meczu z Bayernem. To jakaś masakra co się pomylili, byłem pewny,że będzie zwrot a tu taka niespodzianka. Komu reputę za to?
Co Ty gadasz ? A odpuściłem bo myślałem, że będzie zwrot. Jaki był limit ?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Cavs na wlasnym parkiecie ostatnio szaleje, PTB tez jezdzcy bez glowy
wiem ale liczby i analiza mowia co innego...to tak jak z wyborami...nie mozna patrzec na sondaze bo w sondazach to i Bronek mial 70%..ale tak czy inaczej widze spore value w u 210.5, ale value nie oznacza odrazu &quot;pewki&quot; bo pewek nie ma ???? Meczyk nie mozna przegapic ogladania to napewno;) i byc moze faktycznie sie pomylilem.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jak sie zorientują to odejmą z konta.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Dlatego czym prędzej trzeba wypłacać. Potem, nawet jeśli będzie minusowy stan konta, to po czasie wyrównają saldo sami.
Miales tak kiedys czy to takie przypuszczenie? Bo kiedys tez mialem podobna sytuacje, zlee Betsyf rozliczyl zaklad, 2k bylo do wyjecia i nie wiedzialem czy potem nie bede mial problemow jak wyjme i beda na minusie...

sebolo 207

sebolo

Użytkownik
wiem ale liczby i analiza mowia co innego...to tak jak z wyborami...nie mozna patrzec na sondaze bo w sondazach to i Bronek mial 70%..ale tak czy inaczej widze spore value w u 210.5, ale value nie oznacza odrazu &quot;pewki&quot; bo pewek nie ma ???? Meczyk nie mozna przegapic ogladania to napewno;) i byc moze faktycznie sie pomylilem.
...czyli tak faktycznie takie value na ile procent ? :grin::grin::grin:

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Miales tak kiedys czy to takie przypuszczenie? Bo kiedys tez mialem podobna sytuacje, zlee Betsyf rozliczyl zaklad, 2k bylo do wyjecia i nie wiedzialem czy potem nie bede mial problemow jak wyjme i beda na minusie...
Miałem sam jak i czytałem kilka podobnych historii. Saldo minusowe sami regulują po jakimś czasie w geście &quot;dobrej woli&quot;.

T 189

teesbor

Użytkownik
lisicki over 12,5 gema 1 set @2,70
typ po statach tylko, zadnego gemu na przewagi do tej pory, maks do 30 konczone gemy
moze wejdzie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom