Salvador do 3 po 6.5 dzienaNikaragua - Salwador do połowy 19;16
Gram + 11,5 na Salwador @1,85 i ze wygrają druga połowę 26,00
Jak narazić tragedia z tego meczu ale liczę ze się uda
Też bym dał over jak kolega wyżej, ale pamiętam jak polecałeś under w meczu Rakiet. Także chyba wiesz coś o czym nie wiem :grin:Panowie i Panie mam value na dzisiejsza nocke a'la NBA.
Cleveland vs Portland
Under 210.5 @ 2.6 Unibet
Dla osob lubiacych wieksze kurs i minimalne value w stylu 50/50 to mozna zagrac i under 207.5 @ 3.2 gdyz sadze ze zakreci sie w okolicach 205-208...
oj nie bylbym tego taki pewny ???? , jestem jakos dosc spokojny o to under 210.5...te 207.5 to na styk... takie 110:97 cos w ten desentutaj to over ????
Cavs na wlasnym parkiecie ostatnio szaleje, PTB tez jezdzcy bez glowyoj nie bylbym tego taki pewny ???? , jestem jakos dosc spokojny o to under 210.5...te 207.5 to na styk... takie 110:97 cos w ten desen
Co Ty gadasz ? A odpuściłem bo myślałem, że będzie zwrot. Jaki był limit ?Brawo za ten typ Atletico wygra grupę, betsson już rozliczył.Weszlo po kursie 1,50 po meczu z Bayernem. To jakaś masakra co się pomylili, byłem pewny,że będzie zwrot a tu taka niespodzianka. Komu reputę za to?
wiem ale liczby i analiza mowia co innego...to tak jak z wyborami...nie mozna patrzec na sondaze bo w sondazach to i Bronek mial 70%..ale tak czy inaczej widze spore value w u 210.5, ale value nie oznacza odrazu "pewki" bo pewek nie ma ???? Meczyk nie mozna przegapic ogladania to napewno i byc moze faktycznie sie pomylilem.Cavs na wlasnym parkiecie ostatnio szaleje, PTB tez jezdzcy bez glowy
Brawo!W betsson wciąz wisi kto wygra grupe? 1.50 atletico. Pewnie bedzie zwrot ale sprobowac można.
Jak sie zorientują to odejmą z konta.Brawo za ten typ Atletico wygra grupę, betsson już rozliczył.Weszlo po kursie 1,50 po meczu z Bayernem. To jakaś masakra co się pomylili, byłem pewny,że będzie zwrot a tu taka niespodzianka. Komu reputę za to?
Dlatego czym prędzej trzeba wypłacać. Potem, nawet jeśli będzie minusowy stan konta, to po czasie wyrównają saldo sami.Jak sie zorientują to odejmą z konta.
nic nie odejma. w chwili stawiania zakładu Atleti nie miało pewnego 1 miejscaJak sie zorientują to odejmą z konta.
Miales tak kiedys czy to takie przypuszczenie? Bo kiedys tez mialem podobna sytuacje, zlee Betsyf rozliczyl zaklad, 2k bylo do wyjecia i nie wiedzialem czy potem nie bede mial problemow jak wyjme i beda na minusie...Dlatego czym prędzej trzeba wypłacać. Potem, nawet jeśli będzie minusowy stan konta, to po czasie wyrównają saldo sami.
...czyli tak faktycznie takie value na ile procent ? :grin::grin::grin:wiem ale liczby i analiza mowia co innego...to tak jak z wyborami...nie mozna patrzec na sondaze bo w sondazach to i Bronek mial 70%..ale tak czy inaczej widze spore value w u 210.5, ale value nie oznacza odrazu "pewki" bo pewek nie ma ???? Meczyk nie mozna przegapic ogladania to napewno i byc moze faktycznie sie pomylilem.
Miałem sam jak i czytałem kilka podobnych historii. Saldo minusowe sami regulują po jakimś czasie w geście "dobrej woli".Miales tak kiedys czy to takie przypuszczenie? Bo kiedys tez mialem podobna sytuacje, zlee Betsyf rozliczyl zaklad, 2k bylo do wyjecia i nie wiedzialem czy potem nie bede mial problemow jak wyjme i beda na minusie...