>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
typer36 456

typer36

Użytkownik
Ja to nie wiem o co chodzi z tymi lojalkami. Wszyscy je dostają tylko ja nie. Ostatnią wpłatę robiłem coś koło lutego, więc albo to przez to albo mnie nie lubią...

D 116

dziubols

Użytkownik
Ja to nie wiem o co chodzi z tymi lojalkami. Wszyscy je dostają tylko ja nie. Ostatnią wpłatę robiłem coś koło lutego, więc albo to przez to albo mnie nie lubią...
Zeby dostac lojalke nie musisz miec duzo obrocone tylko przegrane ;P

piotrex007 109,4K

piotrex007

Użytkownik
No to jak chcesz dostać bonus lojalnościowy, jeśli tam nie grasz? :jezora: na tym właśnie to polega ;) Ale nie ma reguły, bo kiedyś obróciłem przez miesiąc z 3 razy więcej niż w sierpniu, a dostałem we wrześniu lojalkę 50zł, a wcześniej nie ????

D 116

dziubols

Użytkownik
No to jak chcesz dostać bonus lojalnościowy, jeśli tam nie grasz? :jezora: na tym właśnie to polega ;) Ale nie ma reguły, bo kiedyś obróciłem przez miesiąc z 3 razy więcej niż w sierpniu, a dostałem we wrześniu lojalkę 50zł, a wcześniej nie ????
Ze sie nie wplaca to nie znaczy ze sie nie gra ????

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Over 4,5 w Londynie @2,9
Arsenal mega ofensywnie, PSG już groźnie kontruje. Tu może jeszcze spokojnie coś wpaść, jeśli nie dwie sztuki. Byle Cavani nie partaczył.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom