Ja jeszcze nie dostałem ale zawsze w czwartki mi dawali więc pewnie dlategoPorozsyłali już lojalki w 365 ?
VP ma jeszcze szanse na zakwalifikowanie się? Czy dzisiaj je pogrzebali już?Ja jeszcze nie dostałem ale zawsze w czwartki mi dawali więc pewnie dlatego
Ogląda ktoś Napoli?
Zeby dostac lojalke nie musisz miec duzo obrocone tylko przegrane ;PJa to nie wiem o co chodzi z tymi lojalkami. Wszyscy je dostają tylko ja nie. Ostatnią wpłatę robiłem coś koło lutego, więc albo to przez to albo mnie nie lubią...
No to jak chcesz dostać bonus lojalnościowy, jeśli tam nie grasz? :jezora: na tym właśnie to polega Ale nie ma reguły, bo kiedyś obróciłem przez miesiąc z 3 razy więcej niż w sierpniu, a dostałem we wrześniu lojalkę 50zł, a wcześniej nie ????Ja to nie wiem o co chodzi z tymi lojalkami. Wszyscy je dostają tylko ja nie. Ostatnią wpłatę robiłem coś koło lutego, więc albo to przez to albo mnie nie lubią...
Ze sie nie wplaca to nie znaczy ze sie nie gra ????No to jak chcesz dostać bonus lojalnościowy, jeśli tam nie grasz? :jezora: na tym właśnie to polega Ale nie ma reguły, bo kiedyś obróciłem przez miesiąc z 3 razy więcej niż w sierpniu, a dostałem we wrześniu lojalkę 50zł, a wcześniej nie ????
Ze sie nie wplaca to nie znaczy ze sie nie gra ????