domel206
Użytkownik
Wawrinka powyżej 11,5 wygranych gemów @1.9 bet365
tutaj moze byc ciezko ????
bo wawrinka po wygranym secie moze osiąść na laurach i przegrac do 3 i 2
Wawrinka powyżej 11,5 wygranych gemów @1.9 bet365
Nie musi nawet seta wygrać, to po pierwsze, a po drugie to jeden set go nie urządza, więc na laurach nie SPOCZNIE.tutaj moze byc ciezko ????
bo wawrinka po wygranym secie moze osiąść na laurach i przegrac do 3 i 2
Nie musi nawet seta wygrać, to po pierwsze, a po drugie to jeden set go nie urządza, więc na laurach nie SPOCZNIE.
Dues/Monteiro 2 set 1,75
Quirine Lemoine + Laura Schaeder = @2,4
itf zawada grają za godzine a tu można śledzić
http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en
Patologia to jest system rozgrywania tego turnieju. I tak rezerwowi siedza, grac w 16, 4 rundy, od wtorku i gra.Tak swoją drogą to niezła patologia, żeby mecze decydujące o awansie z tej samej grupy grać o różnych godzinach.
Zbyt dużo kasy straciliby grając dwa mecze równocześnie w tak prestiżowej imprezie.Tak swoją drogą to niezła patologia, żeby mecze decydujące o awansie z tej samej grupy grać o różnych godzinach.
Niby tak, ale w większości sportów gra się takie mecz równocześnie, nie patrząc na ewentualne straty, no ale w tenisie przejrzystość i uczciwość nigdy nie były najważniejsze.Zbyt dużo kasy straciliby grając dwa mecze równocześnie w tak prestiżowej imprezie.
oj panie, gdybys ty widzial co ja w nocy na csie wyprawialem ???? Tak sie napeklowalem ze pozniej spac nie moglem ????Pany Siekiera dał Murray 2-0 więc wiecie co z tym zrobić. Ja już Stana puściłem :]
brak seksu do 21 dni to lepsza gra, powyzej juz jest gorzej podobno kajs zech tez to czytalNiby tak, ale w większości sportów gra się takie mecz równocześnie, nie patrząc na ewentualne straty, no ale w tenisie przejrzystość i uczciwość nigdy nie były najważniejsze.
up. nie znacie się, były badania i brak seksu = lepsza gra
No tak, potem już narasta frustracja, ale tutaj była mowa o ruchaniu przed meczem.brak seksu do 21 dni to lepsza gra, powyzej juz jest gorzej podobno kajs zech tez to czytal
Żuk pierwszy set + Koolhofy 2 set @2,09 bet365 trochę mocniej.
Tomaszewski jak zwykle żenujące przygotowanie do meczu, gość chyba zapomniał, że Cilic może wygrać z Nishikorim i cały czas błędne informacje widzom przekazuje... Dno.
@topic
Wawrinka 1 set @2,25
szczwany