domel206
Użytkownik
Wawrinka powyżej 11,5 wygranych gemów @1.9 bet365
tutaj moze byc ciezko ????
bo wawrinka po wygranym secie moze osiąść na laurach i przegrac do 3 i 2
Wawrinka powyżej 11,5 wygranych gemów @1.9 bet365
Nie musi nawet seta wygrać, to po pierwsze, a po drugie to jeden set go nie urządza, więc na laurach nie SPOCZNIE.tutaj moze byc ciezko ????
bo wawrinka po wygranym secie moze osiąść na laurach i przegrac do 3 i 2
Nie musi nawet seta wygrać, to po pierwsze, a po drugie to jeden set go nie urządza, więc na laurach nie SPOCZNIE.
Quirine Lemoine + Laura Schaeder = @2,4
itf zawada grają za godzine a tu można śledzić
http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en
Patologia to jest system rozgrywania tego turnieju. I tak rezerwowi siedza, grac w 16, 4 rundy, od wtorku i gra.Tak swoją drogą to niezła patologia, żeby mecze decydujące o awansie z tej samej grupy grać o różnych godzinach.
Zbyt dużo kasy straciliby grając dwa mecze równocześnie w tak prestiżowej imprezie.Tak swoją drogą to niezła patologia, żeby mecze decydujące o awansie z tej samej grupy grać o różnych godzinach.
Niby tak, ale w większości sportów gra się takie mecz równocześnie, nie patrząc na ewentualne straty, no ale w tenisie przejrzystość i uczciwość nigdy nie były najważniejsze.Zbyt dużo kasy straciliby grając dwa mecze równocześnie w tak prestiżowej imprezie.
oj panie, gdybys ty widzial co ja w nocy na csie wyprawialem ???? Tak sie napeklowalem ze pozniej spac nie moglem ????Pany Siekiera dał Murray 2-0 więc wiecie co z tym zrobić. Ja już Stana puściłem :]
brak seksu do 21 dni to lepsza gra, powyzej juz jest gorzej podobnoNiby tak, ale w większości sportów gra się takie mecz równocześnie, nie patrząc na ewentualne straty, no ale w tenisie przejrzystość i uczciwość nigdy nie były najważniejsze.
up. nie znacie się, były badania i brak seksu = lepsza gra
No tak, potem już narasta frustracja, ale tutaj była mowa o ruchaniu przed meczem.brak seksu do 21 dni to lepsza gra, powyzej juz jest gorzej podobnokajs zech tez to czytal
Tomaszewski jak zwykle żenujące przygotowanie do meczu, gość chyba zapomniał, że Cilic może wygrać z Nishikorim i cały czas błędne informacje widzom przekazuje... Dno.
@topic
Wawrinka 1 set @2,25
szczwany