>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
tutaj moze byc ciezko ????

bo wawrinka po wygranym secie moze osiąść na laurach i przegrac do 3 i 2
Nie musi nawet seta wygrać, to po pierwsze, a po drugie to jeden set go nie urządza, więc na laurach nie SPOCZNIE.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Nie musi nawet seta wygrać, to po pierwsze, a po drugie to jeden set go nie urządza, więc na laurach nie SPOCZNIE.

obys mial racje bo calym sercem jestem ze Stanem ale wiem co on moze zrobic ???? i przegrac nawet do 0 lub 1 ???? ja w TB w 1 secie nie wierze ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Tak swoją drogą to niezła patologia, żeby mecze decydujące o awansie z tej samej grupy grać o różnych godzinach.

H 902

hank

Użytkownik
Tak swoją drogą to niezła patologia, żeby mecze decydujące o awansie z tej samej grupy grać o różnych godzinach.
Patologia to jest system rozgrywania tego turnieju. I tak rezerwowi siedza, grac w 16, 4 rundy, od wtorku i gra.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Tragiczny jest ten Wawrinka.
Głupie błędy i zero myślenia na korcie

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Zbyt dużo kasy straciliby grając dwa mecze równocześnie w tak prestiżowej imprezie.
Niby tak, ale w większości sportów gra się takie mecz równocześnie, nie patrząc na ewentualne straty, no ale w tenisie przejrzystość i uczciwość nigdy nie były najważniejsze.

up. nie znacie się, były badania i brak seksu = lepsza gra

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Pany Siekiera dał Murray 2-0 więc wiecie co z tym zrobić. Ja już Stana puściłem :]
oj panie, gdybys ty widzial co ja w nocy na csie wyprawialem ???? Tak sie napeklowalem ze pozniej spac nie moglem ????
Od teraz mowcie do mnie buk bukmacherki ???? ????

midq 677

midq

Użytkownik
Niby tak, ale w większości sportów gra się takie mecz równocześnie, nie patrząc na ewentualne straty, no ale w tenisie przejrzystość i uczciwość nigdy nie były najważniejsze.

up. nie znacie się, były badania i brak seksu = lepsza gra
brak seksu do 21 dni to lepsza gra, powyzej juz jest gorzej podobno :cool: kajs zech tez to czytal

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Tomaszewski jak zwykle żenujące przygotowanie do meczu, gość chyba zapomniał, że Cilic może wygrać z Nishikorim i cały czas błędne informacje widzom przekazuje... Dno.
@topic
Wawrinka 1 set @2,25
szczwany
⛔⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom