Ok ładnie, dobrze że zamknąłem ten Fujian bo dziady przegrają po OT ????To co pisałem Sichuan +9.5pkt
Zhejiang +19.5
Wszystko na styk
IzziKontinen/Peers @3,00 1,5/10
szczwany
Kontinen/Peers @1,90 bet365. Wiem, że kilka dni temu można było łapać wyżej, ale mnie taki kurs zadowala.
Jak dla mnie jeden set to max :razz:Stan the Mam coś ugra?? Bo widzę że w dziale sami srodzy optymiści
Pytam pod kątem overa więc czy ugra 5-6 gemów w jednym z setów a w drugim nie da ciałaJak dla mnie jeden set to max :razz:
nie znam się na tenisie, ale czemu na Wawrinkę takie kursy ostatnio są? Z Nishikorim był dogiem, z Murrayem 3,50. Formy nie ma czy jak? Chyba 2 ostatnie Szlemy wygrał.Jak dla mnie jeden set to max :razz:
Kurs + wyrównany match-up zachęcają. Tak było jest i będzie.Bo widzę że w dziale sami srodzy optymiści
Juve u 19 Chievo u 19 ov 0.5 HT
Pięknie wyciągnęła, było już 40:0. :-DCornet 19 gem @2,10 bet365
Rush&Cash @ 7.50 bet365
wawrinka 1 szlema rocznie od 3 lat wygrywa ostatnio forma spadla, ja tam uwazam ze dzis i murray i nishikori biora swoje mecze po 2:0 i lekko takiego dubla pograłem @4,5 w pinku, pozyjemy zobaczymunie znam się na tenisie, ale czemu na Wawrinkę takie kursy ostatnio są? Z Nishikorim był dogiem, z Murrayem 3,50. Formy nie ma czy jak? Chyba 2 ostatnie Szlemy wygrał.
dziękiwawrinka 1 szlema rocznie od 3 lat wygrywa ostatnio forma spadla, ja tam uwazam ze dzis i murray i nishikori biora swoje mecze po 2:0 i lekko takiego dubla pograłem @4,5 w pinku, pozyjemy zobaczymu