Frame 3 - Igor Figueiredo +54.5
Bet365 @ 1,8
Zapowiadało się niezle ale jeden bład na czarnej i Ding go pozamiatał
Frame 3 - Igor Figueiredo +54.5
Bet365 @ 1,8
Mam to pograne więc polecamLisy + Real na podwojenie kapitału dobry dubel?
masz rację, wszystkie ich mecze u siebie kończą się remisem. także i dziś tak powinno być X po kursie 15 powinno wejść.Ktoś bardziej śledzi Rosę w PLK? Już dużo razy myślałem, że popłyną w Champions League, a oni za kazdym razem z nożem na gardle wychodzili z opresji. Dlatego zastanawia mnie czy oszczędzają się na swoim podwórku? Dwa dni temu grali mecz, a z meczów z innymi przeciwnikami wydaje się, że szanse są 50:50, co myślicie?
Słaba ironia, sprawdziłem to zawodnicy grali normalne minuty, ale zjawisko to jest nadzwyczaj dziwne, może przyjezdnym drużynom źle gra się na tej hali? ;Pmasz rację, wszystkie ich mecze u siebie kończą się remisem. także i dziś tak powinno być X po kursie 15 powinno wejść.
Cóż, jak się marnuje takie sytuacje, jak strzał z 3 metrów obok bramki, to się dostaje na 0:2 ????z tym overem 3.5 może być ciężko, Włosi dobrze się bronią i właściwie tyle, Sevilla przeważa, dlatego -> Sevilla U19 -0.5 przy 0:1 @1.9 w Bet365 i tyle ode mnie na dziś ????
/e: juz powinno byc 1:1, dramat co marnują
? 3/3Słaba ironia, sprawdziłem to zawodnicy grali normalne minuty, ale zjawisko to jest nadzwyczaj dziwne, może przyjezdnym drużynom źle gra się na tej hali? ;P
W sumie gdybyś takiego posta napisał po pierwszym remisie to by Cię fajnie życie zgasiło, dwukrotnie :>
Jakieś argumenty ?CSM @ 2.75...juz za 12 min ????