>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Wolalbym 5-0 --&gt;5-6 ale 4-1 --&gt;4-6 tez sztosik ????
i to jeszcze z kim :grin::grin: z typem który ostatnio grał półtora roku temu. przegrać z nim to jest wyczyn większy niż zdobycie mistrzostwa świata. a ding jak narazie zmierza ku temu.
btw ten igorek to mi się wydawało że na sumo się chyba przerzucił a on tu z kijem lata
igor +1,5 frejma @ 1,80 Bet365 - przeciez to są żarty jakieś. tu powinno być tyle na minus 1,5

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
i to jeszcze z kim :grin::grin: z typem który ostatnio grał półtora roku temu. przegrać z nim to jest wyczyn większy niż zdobycie mistrzostwa świata. a ding jak narazie zmierza ku temu
bardzo dobrze, chociaz wyczynu Hawka sprzed 2 lat bodajze nikt nie przebije. Ten turniej to chyba najwieksze scierwo w roku ????

maliro 633

maliro

Użytkownik
Ręczna
Arkula - Talas
Over 60,5 goli @2,37
Arkula pierwsza strzeli 17 i 20 goli w pierwszej połowie @2,60 i @7,00
✅⛔ Brakło gola a wszedłby kurs 7,00 szkoda

gram jeszcze

Arkula - 11,5 @ 6,50
Arkula wygra druga połowę @ 2,50
Arkula pierwsza zdobędzie 17 goli @5,50

Polecam! Szegolnie dwa pierwsze typy

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
no to all in ding ????
ten turniej to jest pajacerka na calego, nikt tu nie chce grac, faworyci przegrywaja z 5-0 wiec z 4-1 to nic trudnego, a ten Igor nawet cos wbija chociaz w sumie jak ding rozbija caly uklad i daje mu grac to nic dziwnego

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
ten turniej to jest pajacerka na calego, nikt tu nie chce grac, faworyci przegrywaja z 5-0 wiec z 4-1 to nic trudnego, a ten Igor nawet cos wbija chociaz w sumie jak ding rozbija caly uklad i daje mu grac to nic dziwnego
Obserwowales jaki byl kurs przy 4:0?

strzala 377

strzala

Użytkownik
a przecież jeden z trzech największych turniejów w ciągu całego sezonu?

to niewiarygodne...

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Kiedyś ktoś tutaj fajnie napisał, że w przeszłości człowiek postawił na snooker, wychodził na dwór, wracamy i sprawdzamy, że kupon gładko wszedł. No teraz snooker się zmienił, ja się kiedyś przejechałem na Shaunie Murphy. Postawiłem go w pre-matchu a on w trakcie spotkania przysypiał na krześle, a bile uderzał z takim zaangażowaniem jakby kopał ziemniaki w upale :p

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Obserwowales jaki byl kurs przy 4:0?
nie, zaczalem ogladac dopiero jak sie zaczelo &quot;cos dziac&quot;
@Strzala kiedys tak bylo, a jak teraz nasrali tymi turniejami co tydzien to jakos snookerzystom nie chce tu sie grac, w sumie nie wiem dlaczego

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom