artorrotorro
Użytkownik
Mega fajnie się ogląda!No to dogrywka. Abstrahując od tego co kto stawiał, fajny mecz do oglądania
Mega fajnie się ogląda!No to dogrywka. Abstrahując od tego co kto stawiał, fajny mecz do oglądania
https://www.twitch.tv/esl_csgo_plgdzie wy to ogladacie? tego CS'a
Faze mapa 1 @11
To za dużo zdecydowanie
Faze mapa 1 @11
To za dużo zdecydowanie
nie podałeś typu a teraz rozliczasz? I to jeszcze po zakończeniu już dogrywki? żenadaDobrze ,że jak się okazało, że będzie dogrywka to zamknąłem ???? i tak spory + za pogranie FaZe po wysokim kursie
Ta na pewno. Bet blokuje zawsze pod koniec mapy
Zamknelem przy 15:13 że sporym zyskiem
ja sie podpialem pod typ kolegi ,ktora sie zna na CS GO ???? wiec tylko mu publicznie dziękuje, a żenada to jest to co teraz Ty piszesz próbując zabłysnąć intelektem, którego pokładów najwidoczniej nie posiadasz albo musisz poszukać gdzieś głęboko ???? może od dupy zacznij ?nie podałeś typu a teraz rozliczasz? I to jeszcze po zakończeniu już dogrywki? żenada
Denver myślisz ogarnie i to z handi?ja zagrałem takie dwa
Jets Hurricanes U 5.5 + Rangers OT ako 2.69
i Raptors -3.5 + Denver -5.5 ako 4.28
ja zamknąłem przy 15:15 i nie było problemu przy 15:13 też można było.Ta na pewno. Bet blokuje zawsze pod koniec mapy
3/3 z tego meczu ???? mam nadzieję, że ktoś pomógł mi w ogrywaniu buka i skorzystał z któregoś typu ????Nets - PTB
4 kwarta over 53.5 1.86
mam nadzieję na 3/3 z tego meczu ;-)
Przy 15:15 są kursy odblokowane bo dogrywka ma być. W momencie jak jakiś zespół ma 15 rund to vbet blokuje kursy i już ich nie odblokowuje chyba że dogrywka będzie także damiao ma racjęja zamknąłem przy 15:15 i nie było problemu przy 15:13 też można było.