Na noc jakiś dubelek, tripelek ?
Kompletnie nie mam pomysłu, tenis się skończył.
Myślałem nad Rangersami 60' na lodzie, a z enbiej to w sumie może Raptorsi i LAL.
Na noc jakiś dubelek, tripelek ?
Kompletnie nie mam pomysłu, tenis się skończył.
Myślałem nad Rangersami 60' na lodzie, a z enbiej to w sumie może Raptorsi i LAL.
ja sie podpialem pod typ kolegi ,ktora sie zna na CS GO ???? wiec tylko mu publicznie dziękuje, a żenada to jest to co teraz Ty piszesz próbując zabłysnąć intelektem, którego pokładów najwidoczniej nie posiadasz albo musisz poszukać gdzieś głęboko ???? może od dupy zacznij ?
i P.S jezeli widzisz w moim poście jakieś rozliczenie to proponuję kup sobie okulary
ja zamknąłem przy 15:15 i nie było problemu przy 15:13 też można było.
@MrSimpson
Generalnie w Utah dalej nie gra Hill, Favors, Burks i nie wiem czy Diaw zagra czy nie ,ale to ma niewielki wpływ. Utah gra w kazdym razie bez Swoich dwóch starterów na wyjeździe, a Denver jest bardzo mocnym zespołem u siebie. Mudiay sie fajnie im rozwija moze w jego over punktowy mozna sprobowac bo Jazz bez dobrej jedynki na ten mecz wyjdzie. Dante Exum to nie ten poziom póki co. No i co tu dodać beznadziejna ostatnio forma Haywarda
Przy 15:15 są kursy odblokowane bo dogrywka ma być. W momencie jak jakiś zespół ma 15 rund to vbet blokuje kursy i już ich nie odblokowuje chyba że dogrywka będzie także damiao ma rację