64:70Portland -2.5 1 połowa, 1.73 wchodzę mocniej Lillard dziś ogarnie.
AC Milan-Inter over 6.5 kartek @ 1.90
Inter over 1.5 @2.62 bet365
a tak dla lepszego oglądania, idę dziś w Inter
Inter ciśnie, ale Icardi nie potrafi trafić w piłkę, Perisic też miał świetne okazje. Inter w 1 połowie zostawił na boisku mnóstwo sił, ale jeśli nie padną kondycyjnie to chyba warto pograć w ich stronę.
Ja dokładam jeszcze lekko Inter 6.0@ bet365, bo Milanu poza piękną bramką, własciwie nie ma
Bo wg pierwotnego planu mieli zacząć jakoś przed północą. Może ktoś tam się zdrzemnąłHmmm NiP vs FaZe juz graja a niektore buki maja wciaz do obstawienia pre.
Ja bym nie ryzykowal, są takie picki map że może być 2:0 tak jak i 0:2Ta druga mapa dla faze do grania ?
Tak. Wchodzisz w zakładkę społeczności, klikasz lista użytkowników i sortujesz wg ilości postów.Orientuje się ktoś czy znajdę użytkownika po ilości postów? Bo nie pamiętam nicku a dokładną ilość postów.
Nie ma szans niestety.Przepraszam ale boli mnie serce kiedy mialem under 3.5 w mediolanie i 92 minucie zamykalem zaklad za 780zl - wyswietlilo mi sie zaklad zostal zamkniety po czym patrze zablokowali i zaklad dalej byl dostepny. Myslicie ze piszac do nich cos ugram ? Czy nie ma sensu ??? Co lepsze zamykalem.3 zaklady na raz i ten byl jako pierwszy i pozostale 2 sie zamknely a ten nie......
Ee po takiej CT side nie ma opcji żeby wygrali ????Faze mapa 1 @11
To za dużo zdecydowanie
Ogólnie to skupiając się tylko na PTB można ładnie zarobić ;-)Powiedzieć, że Nets dzisiaj mało wykorzystują Lopeza to nic nie powiedzieć.