Odnośnie derbów Mediolanu, to naprawdę warto pograć że Kucka dostanie kartkę. Jednak na Unibecie strasznie poleciało już w dół, tylko @2.20 dają.
Sam zawodnik przed spotkaniem w wywiadzie powiedział, że ten mecz to będzie piekło, a on gra mega agresywnie i nie kalkuluje w środku pola.
Z tego co gadałem rano ze znajomymi csowcami to FaZe na 90% ugra swojego picka, także ten over wygląda ciekawie a i kurs przyzwoity. Lepiej chyba poczekać na mapy.
Typ na doga na własnej mapie był promocją, niestety włączył się tryb chokestralis i wyszło jak wyszło. To jest hazard, nie ma tu pewnej kasy. Kto śledzi typy z CS'a JoseKubinho to wie, że grając wszystkie płaską stawką idzie ładnie się obłowić.
Ty myslisz ze jak napisalem ze Promo dnia to znaczy ze to 100% pewny mecz ze musi byc wygrany? po prostu kursy powinny byc zupelnie inne, Mirage to 2 najslabsza mapa SK, A dla Astralis? najlepsza, po prostu zaliczyli slaby poczatek a w jak juz doszli na 12:13 zabraklo zimnej krwi ????
Z tego co gadałem rano ze znajomymi csowcami to FaZe na 90% ugra swojego picka, także ten over wygląda ciekawie a i kurs przyzwoity. Lepiej chyba poczekać na mapy.
Ja bym powiedział, że 2-0 NIP po kursie 2.75 i zagram to za drobne. FaZe dobry turniej do tej pory jednak z karriganem w składzie mnie nie przekonują, myślę że Szwedzi pokażą słabe strony FaZe ????
Ja bym powiedział, że 2-0 NIP po kursie 2.75 i zagram to za drobne. FaZe dobry turniej do tej pory jednak z karriganem w składzie mnie nie przekonują, myślę że Szwedzi pokażą słabe strony FaZe ????