josekubinho
Użytkownik
Astralis doszło na 12:13 żeby zagrać 2 mega słabe rundy :d widać że się stresują w koncowkach tak samo na trainie bylo
Wiem, wiem, ale widziałem, że jeden z nich miał 0, więc z około 3-3.5k myślałem, że zagrają eco na tecach, albo coś w ten deseń.Po 5 przegranych z rzędu dostaje się więcej kasy więc raczej się forcuje wszystkie juz
Ekwador:
Fuerza Amarilla - Barcelona Guayaquil
gol do ht @2.00
18 minuta
Jak nikt nie chce to ja wezmęKomu repute za Kucke?
Odnośnie derbów Mediolanu, to naprawdę warto pograć że Kucka dostanie kartkę. Jednak na Unibecie strasznie poleciało już w dół, tylko @2.20 dają.
Sam zawodnik przed spotkaniem w wywiadzie powiedział, że ten mecz to będzie piekło, a on gra mega agresywnie i nie kalkuluje w środku pola.
Napisał JoseKubinho ->
Astralis wygra 2 mape @2.1
PROMO DNIA !
Przypominam jeszcze raz do tego dorzucam
Sk Gaming wygra 2:1 @3.25
Z tego co gadałem rano ze znajomymi csowcami to FaZe na 90% ugra swojego picka, także ten over wygląda ciekawie a i kurs przyzwoity. Lepiej chyba poczekać na mapy.NiP - FaZe opłaca się grać na over 2,5 mapy po 1,83?
W ogóle kusi mnie postawić że NiP wygra 2-1, ale nie wiem czy to ma sens
Następnym razem nie pisz takich bzdur :]
Ty myslisz ze jak napisalem ze Promo dnia to znaczy ze to 100% pewny mecz ze musi byc wygrany? po prostu kursy powinny byc zupelnie inne, Mirage to 2 najslabsza mapa SK, A dla Astralis? najlepsza, po prostu zaliczyli slaby poczatek a w jak juz doszli na 12:13 zabraklo zimnej krwi ????Następnym razem nie pisz takich bzdur :]
Wedlug mnie Faze ma duza szanse zeby wygrac caly mecz a nie tylko swoja mapeZ tego co gadałem rano ze znajomymi csowcami to FaZe na 90% ugra swojego picka, także ten over wygląda ciekawie a i kurs przyzwoity. Lepiej chyba poczekać na mapy.
na tym turnieju odpalili wiec jak narazie dla mnie na +A jak to jest z powrotem Kio do FaZe? Nie śledziłem dokładnie newsów ostatnio i zdziwiłem się, jak go znowu zobaczyłem w ich składzie.
o nie, czasem nie grajcie tego :zoltakartka:Ja bym powiedział, że 2-0 NIP po kursie 2.75 i zagram to za drobne. FaZe dobry turniej do tej pory jednak z karriganem w składzie mnie nie przekonują, myślę że Szwedzi pokażą słabe strony FaZe ????