tomek80
Użytkownik
Heh to moze teraz wygrają bo mam jeszcze opcje zamknięcia zakł.przegrali 0-2
Heh to moze teraz wygrają bo mam jeszcze opcje zamknięcia zakł.przegrali 0-2
jak wspomniałem o tym latało ok 4,00
Nakagawa sprzedany z dobrym zyskiem, to przewrotnie Mina 2,00 gruboo
Take Faze mega forma, biora calego iema moim zdaniemAstralis sie chyba spalilo, a szkoda.
Za to IMO Faze moze pocisnac, bo pieknie graja i zasluzyli.
Faze @2,25
Faze +1,5 mapy @1,4
M1 - Faze +2,5 rundy @1,83
M2 - Faze +2,5 rundy @1,83
Niech jakis ktos od CSa sie wypowie.
Albo bal, albo caly zysk dnia idzie do domu.
jeszcze nie przegrali, po poście siekiery jestem spokojny o 2 mapę dla Astralis :razz:przegrali 0-2
vasseline ? ????Niestety jedynego znawcy Csa na tym forum tzn Valentine tu nie ma
Dokładnie, typ był dobry, Astralis dziwnie słabo zaczęło ale może coś z tego jeszcze będzie. Każdy i tak gra na własną odpowiedzialność więc pretensje można mieć tylko do siebie.Nie rozumiem pretensji do JoseKubinho. Typ na wygranego traina mu wszedł (mimo, że jak to proponował to wg mnie niewiele na to wskazywało). Teraz mimo słabego T i przegranych pistoli Astralis wraca. Zaraz się może okazać, że trafi 3/3 proponowane typy.
Przyzwyczaiłem się, jak w weekend trafiłem 16/17 na średnim kursie 3.3 to wszyscy mnie kochali ???? teraz ludzie nie mający pojęcia o tej grze mnie hejtuja bo 12:4 było, jest 13:11 wracają i ja wierzę ????Nie rozumiem pretensji do JoseKubinho. Typ na wygranego traina mu wszedł (mimo, że jak to proponował to wg mnie niewiele na to wskazywało). Teraz mimo słabego T i przegranych pistoli Astralis wraca. Zaraz się może okazać, że trafi 3/3 proponowane typy.
Po 5 przegranych z rzędu dostaje się więcej kasy więc raczej się forcuje wszystkie juzPrzecież SK przegrywa właśnie force'a i będą mieli eco, więc praktycznie jest już remis 13-13. Będzie ciekawie!
E: Jednak kolejny force. Przewaga ekonomiczna Astralis jednak wyraźna.