>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Ja idę spać. GSW już chyba tego nie odda. Ogólnie ciekawy meczyk i wbrew pozorom sporo dobrej defensywy, szczególnie po stronie GSW.
Ciekawe kto wychodzi z pierwszego jak Navi wygra a Astralis przegra jakiś cudem. ALe pewnie Astralis bo wygrali oba mecze z Immortals i NaVi.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
W sacramento 103 narzucali na skutecznosci ponad 50%. Z czego za 3 11/19. Nie wierze ze te ekipy wykreca podobne cyferki w 2 polowie w takim tempie meczu.
Under 207 po ok 1,826 w pinnku grubo. Mam tez zagrane under 198,5 wczesniej.
Prof czary mary ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Czy Ci sędziowie sobie robią jaja?
Nie, oni tak całkiem na poważnie. W większości dyscyplin niestety. Nie wiem, czy w którymś momencie sport dojdzie do tego, żeby ci parodyści z gwizdkami nie przeszkadzali. Nie zabijając przy tym najcenniejszego - emocji.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Dodam ze obie ekipy jedne z najwilbiej grajacych i oddajacych najmniej rzutow. Ciezko mi sobie wyobrazic by zostala im skutecznosc 50% zza luku i ponad 50 overall. Wydaje mi sie ze jedna z dwoch kwart musi zakonczyc sie gdzies w okolicach 40 punktow.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Nie wydaje Ci sie ze jak juz siedzi to będzie siedziało cały mecz..? Niska linia 206 jak na NBA i tak overowa 1pol.
Wlasnie w nba czesto to sie zmienia szczegolnie kiedy zespoly graja nadspodziewanie skutecznie. Do tego graja mega wolno popatrz ze mimo takiej skutecznoaci rzucili tylko 103 punty. To najwolniej grajace zespoly w lidze i do twgo sas broni znakomicie. Kings.tez w tym elemencie sie poprawia. Wg. Mnie spore value na tej linii.

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Przeciez miski to zawsze byl mega dobry team z mega difensem. I teraz maja +15 wypuscic mecz. Troche dizwne by to bylo. Niestety nierealne bylo tez uwalnie overa u rakiet a jednak sie dalo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom