wziąłem przez przypadek PROTEKTOR w bwin, ale jak dobrze to jest w ogole nie opłacalne, mam np 10zł, kłade 3 do wygrania 7,5, protektor kosztuje (?) 4,15, wchodzi czyli mam 10,5? nie wchodzi okolo 6? dobrze rozumie...
po tym turnieju wyczuwam zmiany w NaVi ( -edward, +bondik)
e: zapomniałem, że simple odchodząc z f3 powiedział, że nigdy więcej nie zagra z bondikiem ale może jednak?
Washington Capitals @2.60 (hokej)
Detroit @2.05 (kosz)
Myślę, że warto. Co mi Pingwiny dubelków zabili sezon temu, to może w końcu zaczną odrabiać ????
Washington Capitals @2.60 (hokej)
Detroit @2.05 (kosz)
Myślę, że warto. Co mi Pingwiny dubelków zabili sezon temu, to może w końcu zaczną odrabiać ????
no niby tak,Pingwiny wypoczęte,ale w tych meczach zawsze jest spinka, Caps posadzili wczoraj Holtby'ego na ławce i dzisiaj broni wypoczęty,ja tam nie tykam tego ????
no niby tak,Pingwiny wypoczęte,ale w tych meczach zawsze jest spinka, Caps posadzili wczoraj Holtby'ego na ławce i dzisiaj broni wypoczęty,ja tam nie tykam tego ????
Wiadomo takich meczy się nie tyka, ale dla lepszego widowiska warto coś pograć, 2 razy ostatnio grałem na Caps i 2 --, to tak dla zasady do 3 razy sztuka ????
Astralis z Chińczykami i Immortals z NaVi to must bety z przebiegu całego turnieju.
Do tego po najmniejszej linii oporu taśmy bezstresowe: Boston+GSW+Atlanta
Do tego do dwupaka z cs:go narzucam under w klasyku NHL i resztę mam gdzieś
Co się znowu stało z league passem ? nie można oglądać dwóch na raz ? stronka NBA mnie irytuje ostatnio.