>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
wziąłem przez przypadek PROTEKTOR w bwin, ale jak dobrze to jest w ogole nie opłacalne, mam np 10zł, kłade 3 do wygrania 7,5, protektor kosztuje (?) 4,15, wchodzi czyli mam 10,5? nie wchodzi okolo 6? dobrze rozumie...

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
przecież navi już od kilku dni gra straszną &quot;kupę&quot; także nie dziwi mnie ich dyspozycja w oakland...
po tym turnieju wyczuwam zmiany w NaVi ( -edward, +bondik)
e: zapomniałem, że simple odchodząc z f3 powiedział, że nigdy więcej nie zagra z bondikiem ale może jednak?

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Washington Capitals @2.60 (hokej)
Detroit @2.05 (kosz)
Myślę, że warto. Co mi Pingwiny dubelków zabili sezon temu, to może w końcu zaczną odrabiać ????
no niby tak,Pingwiny wypoczęte,ale w tych meczach zawsze jest spinka, Caps posadzili wczoraj Holtby&#39;ego na ławce i dzisiaj broni wypoczęty,ja tam nie tykam tego ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
no niby tak,Pingwiny wypoczęte,ale w tych meczach zawsze jest spinka, Caps posadzili wczoraj Holtby&#39;ego na ławce i dzisiaj broni wypoczęty,ja tam nie tykam tego ????
Wiadomo takich meczy się nie tyka, ale dla lepszego widowiska warto coś pograć, 2 razy ostatnio grałem na Caps i 2 --, to tak dla zasady do 3 razy sztuka ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Wizards powyzej 26.5pkt w I kwarcie @ 1.76

linia moze nie jest jakas niska ale Wizards w 1 kwarcie zawsze sporo rzucaja w 4 ostanich meczach zawsze bylo wiecej niz 26

⛔
haha ????
bardzo ladnie zaczeli ???? prawie duzo rzucili ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Astralis z Chińczykami i Immortals z NaVi to must bety z przebiegu całego turnieju.
Do tego po najmniejszej linii oporu taśmy bezstresowe: Boston+GSW+Atlanta
Do tego do dwupaka z cs:go narzucam under w klasyku NHL i resztę mam gdzieś ;)
Co się znowu stało z league passem ? nie można oglądać dwóch na raz ? stronka NBA mnie irytuje ostatnio.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Jutro grupa B i powinien być kawał niezłego CS&#39;a. Chociaż, po dzisiejszym to dużych wymagań nie będziemy mieć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom