szymon1989
Użytkownik
Chyba wolę zrobićsobie przerwę od NBA bo co tam się dzieje to jest dramat.Jakieś przemyślenia odnośnie nba?
Boston na ujemnym 4,5
under 222,5 w Toronto
Orlando -4,5
Sas-4,5
over Hardena
Chyba wolę zrobićsobie przerwę od NBA bo co tam się dzieje to jest dramat.Jakieś przemyślenia odnośnie nba?
Boston na ujemnym 4,5
under 222,5 w Toronto
Orlando -4,5
Sas-4,5
over Hardena
nie ma, bo postawiłem na Immortals. A tak na serio to zawsze jest szansa, poprawią grę i mogą wygrać ale w tej chwili na to się nie zanosi.jest jakaś wogóle szansa na to g2 ?
dzisiaj bedzie grupa niespodzianek ????Jak można urąbąć rundę mając podłożoną bombę i całe CT wychodzące z balkonu ? ???? Widzę, że tutaj wszyscy w katastrofalnej formie.
Krótko po tym jak wjechało info na roto zacząłem szukać ale wszędzie było już pozdejmowane, nawet rivalo nie zaspało, a szkoda bo Irving albo Love pięknie by siedli.zdążył ktoś pograc over Kyrie Irvinga jak wyszło info że LBJ nie gra? ???? patrze że buki szybko ogarnęły i niemal wszędzie zdjęte
1xbet ma jeszcze 24.5 ???? )Krótko po tym jak wjechało info na roto zacząłem szukać ale wszędzie było już pozdejmowane, nawet rivalo nie zaspało, a szkoda bo Irving albo Love pięknie by siedli.
OK.Chyba wolę zrobićsobie przerwę od NBA bo co tam się dzieje to jest dramat.
trzymaj to stan ????Wawrinka 2 set @4.0
ja bym pogral over 200.5 w bostonie, jakby dali juz na boston over punktowy to tym bardziej. Widze ze Cavs jest na +1,5 z Indiana. Over na druzyne na Houston over 108.Jakieś przemyślenia odnośnie nba?
Boston na ujemnym 4,5
under 222,5 w Toronto
Orlando -4,5
Sas-4,5
over Hardena
co zrobili w osttniej minucie to nie mam pytań ????Panathinaikos 4.90@bet365 Euroleague
Masz szybszy stream?No i 3 set u Stana, bedzie loteria
Nie skumales widze