>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Warinka wygra w 2 secie 7:5 @ 11

o ile dojdzie do takiego momentu to taki wynik jest mozliwy a z takim kursem trzeba probowac. jak wiadomo przy 6:5 dla Stana , chorwat moze miec mokro w gaciach i ja licze na to ????
Tak samo mokro będzie miał przy ew. 5:4 ;)

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Jose - NaVi - Astralis, myślisz coś w stronę Astralis?
laduje w Navi, Musza sie obudzic bedzie to juz ich 3 mecz, a jak zagraja swoje to powinno byc latwo
Dubelek
Navi vs Astralis
Navi
G2 vs Tylo
G2
@2.34
btw coraz wieksze szanse sa ze Navi jednak wyjdzie z 1 miejsca ???? kazda druzyna bedzie miala 1/1

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
laduje w Navi, Musza sie obudzic bedzie to juz ich 3 mecz, a jak zagraja swoje to powinno byc latwo

Dubelek
Navi vs Astralis
Navi
G2 vs Tylo
G2
@2.34

btw coraz wieksze szanse sa ze Navi jednak wyjdzie z 1 miejsca ???? kazda druzyna bedzie miala 1/1
Ja poczekam na live. G2 vs Tyloo mi śmierdzi ????

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Ogólnie Stachu wygląda duuuuużo lepiej, niż w Paryżu. Pytanie, czy nawierzchnia mu lepiej leży, czy skubanemu nie chce się grać nawet w Mastersach ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Pomyslałem to samo, ale duze braki kadrowe...
Moze na Indiane, Cleveĺand bez Lebrona.
to juz chyba wole over 108 na houston i over 103 na boston. U siebie boston strzeli ponad setke z dallas, a Oklahoma? daja sobie rzucac takim druzynom jak co to ostatnio bylo Orlando? Houston z szybka gra powinno wrzucic ze 110 na luzie, mysle, ze nikt tam tempa nie bedzie zwalnial, tym bardziej ostatnio w defensywie to Thunder za fajnie nie wygladali, probowalbym tam nawet cos w strone rakiet.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom