>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Zastanawiam się, czy nie pograć już teraz Cilića w meczu z Wawrinką. Zapewne za chwile zaczną się spore spadki na Cilića.
Już delikatne się zaczynają. ;)

Ja na wieczór kminię Murray/Soares i coś w stronę Cilicia. Tylko nie wiem, gem, set, czy cały mecz. ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
ESpadon- Jastrzebski handi -14.5 pkt @ 2 tutaj mecz wieczorem dopiero ale warto zwrocic uwage na ten typ

panowie dla mnie ten typ to perła. pisalem o tym w TD
statystyki pokazują +, oliva w gazie, masny muzaj nie widze innej opcjii.
w Espadonie nie ma klimatu i nie będzie sa poprostu za slabi na takich rywali ????

i na 14:00 z MHL
Belye Medvedi vs Kuznetskie Medvedi
over4.5 @ 1.5 sportingbet ✅bardzo lałtwo
over5,5 @ 2 sportingbet ✅łatwo

tutaj typ wzięty pod uwagę z uwagi na dyspozycje i h2h która daje duże szasne na ten górny overr bo 4.5 to powinno byc łatwo ????

a z TENISA
moim skromniutkim zdaniem
Nishikori wygra 1 seta @ 1.8 ✅ tutaj akurat zgodnie z planem

tutaj kazdy buk ma podobny kurs ???? za typem przemawia to że Stasiek potrzebuje czasu, przegra jednego gema moze cos mu nie podpasowac i Keii nie bedzie czekal pomimo że jego serwis jest slabszy od Staska.
raczej na sama wygrana nie ma co grać bo Stan jest nieobliczalny i dopoki nie wyjdzie na kort nie wiemy co moze sie stac, ale przegrana 1 seta wydaję się bardziej prawdopodobna ????

czekam na siatkówke, mialem te 3 mecze na 1 kuponie i moge zamykac z duzym zyskiem ale chyba zostawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom