ostrożnie ze stawką, to nie jest za wysoki poziom i często drużyny odpuszczają spotkania.Już 3.00 na bet365. Wczoraj fajnie weszło LG, więc dziś też próbuję
To chyba teraz na goyang co? ????Dongbu ogień , cały mecz pod kontrolą , już tego nie oddadzą
0-3 > 6-3 :]Korpatsch set @2,50 sts. Gram tam bo obracam bonus, dlatego kurs stamtąd.
Ok Można gdzieś znaleźć rozpiskę, która strona (CT/TT) jest faworyzowana w zależności od mapy? Sam w CS'a grałem ostatni raz z 8-10 lat temu, a ostatnio spodobało mi się oglądanie transmisji i obstawianie go :grin:ostrożnie ze stawką, to nie jest za wysoki poziom i często drużyny odpuszczają spotkania.
wszystko zależy od poziomu gry i przygotowania taktycznego, ciężko to określić.Ok Można gdzieś znaleźć rozpiskę, która strona (CT/TT) jest faworyzowana w zależności od mapy? Sam w CS'a grałem ostatni raz z 8-10 lat temu, a ostatnio spodobało mi się oglądanie transmisji i obstawianie go :grin:
zwrot, bylo bliskoover 1 do ht po 4 w meczu korea-uzbekistan troche za wysoko
Trudno to określić biorąc przykład takiego traina gdzie strona ct jest dużo mocniejsza ale takie drużyny jak g2 czy faze gdzie są tier1/2 dużo lepiej graja po stronie TT żeby to określić trzeba znać też styl gry druzynyOk Można gdzieś znaleźć rozpiskę, która strona (CT/TT) jest faworyzowana w zależności od mapy? Sam w CS'a grałem ostatni raz z 8-10 lat temu, a ostatnio spodobało mi się oglądanie transmisji i obstawianie go :grin:
Kuchcik dobrze powiedział jest to równie bardzo skomplikowane jak normalne sportyDzięki za odpowiedzi odnośnie CS'a ???? Często czytam wasze posty, że na tej i na tej mapce ta strona przeważa i myślałem że to jest bardziej płytkie niż jest w rzeczywistości W takim razie zostaje mi w dalszym ciągu liczyć mocno na wasze analizy. Powodzenia!
2-1 i gol w 90 minucie...