>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Boston w obronie DRAMAT. Oklahoma w ofensywie jakby grali w PLK...
Ostatnio utopił mnie Westbrook... dzisiaj wygląda na to, że utopi mnie Oladipo. 2/16 z dystansu przeciwko obronie bez Drummonda to skandal.
Knicks wyglądają na zmęczonych. Co topią to również patologia. 75 pkt w połowie, to dosłownie brak słów.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
No i tylko co napisałem Że jest pięknie to Brazylijczycy z 7:1 zrobiło się 9:10... TSM bierze traina najprawdopodobniej.
Handi już zatopione niestety moje obawy co do traina się sprawdziły, oby mirage poszedł też tak jak mi się wydaje

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
No Boston dzisiaj znowu powraca do swoich koszmarów. Przecież to jest 4 defensywa zeszłego sezonu a w zespole nie nastąpiły większe zmiany. Myślałem, że te ostatnie dwa mecze coś zmieniły ale widać, że chyba nie bardzo. Mam nadzieję, że po przerwie znajdą sposób na granie konsekwentnie bo pojedyncze akcje w obronie to trochę za mało kiedy z przodu też lekki dramat bo 43% przy tylu open shotach to słabo.
NOP &gt;50% kiedy w sezonie nie mają nawet 44% to trochę policzek dla takiego Bostonu. Tym bardziej, że Boston oddał 10 (!!!) rzutów więceja trafił tyle samo bo 21.
Jakby tego było mało Boston nie wyszedł na 2 połowę i szybko dostał 6:0 run na początek.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Niemożliwe co Boston robi. Bronią fajnie dochodzą na 2 punkty i oddają 3 nieprzygotowane rzuty. Po tym nie zbierają piłki pod własną tablicą idzie 2 punkty plus faul nie zbierają piłki po rzucie wolnym i idą kolejne rzuty, Bradley nie trafia open layup i znowu robi się 8 punktów.
Masakra co grają zespoły na które gram.
Jazz chyba obecnie top 3 defensywa ligi dostaje 33 punkty z Memphis, które rzuca na poziomie 41% w sezonie.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
1 mecz (train) Immortals @1.30 6/10 ✅ ✅ ✅ 16:12
1 mecz (train) Immortals -4.5 @1.83 4/10 ⛔ ⛔ ⛔ 16:12, brakło 1 rundy, brazole mieli 7:1, potem udar mózgu wszystkich i zrobiło się nagle 9:12...
2 mecz (mirage) Immortals @1.30 8/10 ✅ ✅ ✅ 16:7
2 mecz (mirage) Immortals -4.5 @1.90 5/10
✅ ✅ ✅ 16:7
✅ ⛔ ✅ ✅
Na trainie brakło 1 rundy, wszystko przez zwieche w połowie gry... wygrywali 7:1, po czym przestali grać i zrobiło się 9:12... Druga mapa już na lajcie ogarnęli i zgodnie z oczekiwaniami wygrywają 2:0 w mapach. Szkoda traina ale i tak jest nieźle ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Nie wiem czy oni są w stanie to ogarnąć. Jak dochodzą nagle oddają nieprzygotowane rzuty, brak ruchu.

Tak naprawdę nic nie grają a są ciągle w meczu to tylko świadczy o tym jak dramatyczne jest NOP i jak niewiele trzeba by z nimi wygrać, ale nawet na tyle nie stać póki co Boston.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
co by nie mówić jest 102:100 dla celtics w tym momencie, kurs spadł do 1.37, wystarczy że pelicans stracą piłkę i mozna zamykać z praktycznie 90% zyskiem

@Edit

dobra, szykuje się maraton osobistych... jak celtics dalej będą tak głupio rzucać za 3 z taka mierną skutecznością to przegrają

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
co by nie mówić jest 102:100 dla celtics w tym momencie, kurs spadł do 1.37, wystarczy że pelicans stracą piłkę i mozna zamykać z praktycznie 90% zyskiem
Fakt dobry czas i dobre dwie akcje.
Ten rzut Thomasa to taki trochę fart bo akcja totalnie nieprzygotowana ;)
Teraz pewnie każda akcja na AD więc jest szansa bo dzisiaj gra słabo i dobrze go odcinają.
Brawo Olynyk sfaulować najlepszego gościa kiedy ma się dobre momentum w obronie. Najgorsze co można zrobić. Davis dwa razy trafia a potem dramat w ofensywie bo jak nie ma przygotowanej akcji przez trenera to i tak wszystko wraca do Thomasa który dostaje piłkę na zasadzie weź coś zrób.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
ostatnie 4 minuty tego meczu na poziomie nie nba tylko euroligi... moje oczy krwawią
Ja oglądam cały mecz a wierz mi wcześniej nie było lepiej ;)
Boston znowu nie może zebrać kiedy ma 4 ludzi pod koszem i jeden AD. Ten nietrafiony FT będzie teraz się ciągnąć bo zamiast mieć remis i grać do końca na game winnera to muszą grać szybko i trafić.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
hahahahhahahhahahhahah widzieliście to wznowienie na 14 sekund przed końcem? No ludzie jak was proszę... przecież tak to rozgrywają dzieci w podstawówce

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom