>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
valentine28, a masz jakiś pomysł na mecz Immortals-Luminosity? Myślę nad zagraniem coś w stronę LG jednak nie wiem czy to nie strata pieniędzy, co uważasz? Kurs @3.4 zachęca, zawodnicy LG od kilku godzin już na serwerach trenują.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
https://forum.bukmacherskie.com/f273/nba-pazdziernik-listopad-2016-a-138818-17.html#post6189040
NBA na noc. Dzisiaj dwa spotkania ale za to pograne grubiej. Jakoś nie widzę dzisiaj tutaj innych rozstrzygnięć.
Jak do tej pory zaliczasz regularny minus od początku typowania (zero umiejętności wykazujesz w kazdej dziedzinie, chyba że rozliczanie typow na czerwono, to Ci wychodzi cacy), tyle twoje zdanie i typy warte, popraw formę i się udzielaj a nie ludzie kasę tracą !

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
valentine28, a masz jakiś pomysł na mecz Immortals-Luminosity? Myślę nad zagraniem coś w stronę LG jednak nie wiem czy to nie strata pieniędzy, co uważasz? Kurs @3.4 zachęca, zawodnicy LG od kilku godzin już na serwerach trenują.
luminosity na bootcampie chyba są z tego co kojarzę, na pewno mają duże szanse wygrać przynajmniej 1 mapę, a może i nawet dwie. Z brazolami nigdy nic nie wiadomo tak do końca, a zwłaszcza jak są oba zespoły z brazylii ^^ W takim wypadku chyba lepiej grać doga i ewentualnie zamykać

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Sylwester skoro tutaj wszedłeś mniemam że znowu zostawiłeś jakiś znakomity komentarz ???? Jako, że nie masz nic ciekawego do powiedzenia a 90% Twoich postów świadczy o albo byciu dzieckiem albo mentalności dziecka to trafiłeś do grona ignorowanych więc się nie wysilaj. A PW w formie ch.... itd zostaw sobie dla siebie bo świadczą tylko o tym jak żałosnym człowiekiem jesteś.

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
ZWROT

Co za menda...
No mnie częściowo uratowało, bo miałem Linzera na jednym kuponie pogranego, więc zwrot, ale na drugim w forbet miałem under 19,5 gema pograne po przełamaniu Dutra da Silvy w pierwszym secie i tu mogę się zgodzić, że menda :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom