Daj spokój, nie ma co dalej prowadzić tą rozmowę.A choćby Vardy to dla Ciebie świetny napastnik czy nie?
I co ja mogę powiedzieć... ????Cilić dwa bp niewykorzystane, pewnie się zaraz zemści. :/
że wykrakałeś :jezora: Oby tam ogarnęli chłopaki over 21,5 gemaI co ja mogę powiedzieć... ????
To wiadomo, ale takie sytuacje są denerwujące w close game najczęściej. Na samym początku seta da się to jeszcze wyrównać.Ale często, gęsto jest tak, że jak tenisista nie połamie przy 40-15/40-0 to potem sam się łamie. Mówię oczywiście o wyrównanym poziomie.
Czlowiek z lasu znikad to jak mam znac? Duzo biega jak narazie i tylko biega.Góralczyk ? Widać od razu po napisaniu nazwiska, że wiedzę to Ty masz ogromną.
Góral jest świetnym DŚP.
Co w tym dziwnego, że miażdżą? Grają po stronie CT. Mówiłem, że tamte kursy nieopłacalne.Godsent zaraz zrobi jeszcze 16-0 i to ma być powazne 'granie' tyle z cs'em online ????
Co Ty gadasz, mimo kilku błędów fajnie Cilić wymiany wytrzymuje.Ale pushuje Andy, a Cilic jak dziecko daje się wciągnąć w taką grę. narzekać nie będę, bo dubel Kei +Andy szykuje się do wypłaty, ale widowisko będzie raczej ciężkostrawne.
wartowarto powyżej 2 rożnych ?
Jak nie umiesz nawet poprawnie napisać nazwiska reprezentanta Polski to o czym my mamy rozmawiać ?Czlowiek z lasu znikad to jak mam znac? Duzo biega jak narazie i tylko biega.
ee, wcale nie ma nic dziwnego w wyniku 14-0 na stan obecny, wcale.Co w tym dziwnego, że miażdżą? Grają po stronie CT. Mówiłem, że tamte kursy nieopłacalne.
Ciekawe czy ty umiesz napisać poprawnie nazwiska "reprezentantow Polski" ktorzy wystąpili tylko w jednym meczu. Dla mnie to on taki reprezentant jak z koziej d....y trąba!Jak nie umiesz nawet poprawnie napisać nazwisko reprezentanta Polski to o czym my mamy rozmawiać ?
Dalsza rozmowa nie ma sensu.Ciekawe czy ty umiesz napisać poprawnie nazwiska "reprezentantow Polski" ktorzy wystąpili tylko w jednym meczu. Dla mnie to on taki reprezentant jak z koziej d....y trąba!
Z 1-14 pewnie nie ugrają, ale przy 3-12 i dobrym kusie zastanowiłbym się nad graniem. Taka specyfika mapy. No, ale grałeś to pewnie wiesz o tym.ee, wcale nie ma nic dziwnego w wyniku 14-0 na stan obecny, wcale.
Biorąc pod uwagę że dałbym go pod w okolicach 30 miejsca w rankingu napastników to mogę napisać że dobry, chociaż zapowiada się na jednosezonowy wystrzał.A choćby Vardy to dla Ciebie świetny napastnik czy nie?