nevener
Użytkownik
To jest niezły łak, fakt. Jeszcze nie tak dawno był częścią "genialne" ławki LAC, która potrafiła w parę minut uwalić każdą przewagę ????Spencer Hawes. Nie wiem czy to nie on wcześniej akcję nie trafił open layup.
To jest niezły łak, fakt. Jeszcze nie tak dawno był częścią "genialne" ławki LAC, która potrafiła w parę minut uwalić każdą przewagę ????Spencer Hawes. Nie wiem czy to nie on wcześniej akcję nie trafił open layup.
ta, uwazaj bo wygraja 8-1
dobra, graty. Ciesz sie bo gdybym tego nie napisal to by sie skonczylo na 3-1 wygrales te swoje 10 zl, mozesz balowa teraz.
w 1q grę ciągnął Love, na początku drugiej Hornets z dobrą skutecznością i dzięki temu odrobili straty. Gram over 50,5 na tą kwartę.Oglądasz mecz? jak to wygląda? Cleveland ogarną ten mecz?
ja zamknalem abo teraz mieli 100% i boje sie ze sie zemsci ???? zamykaj wiele nie stracisz jak zamkniesz ???? a wiesz jak to jest kiedy wpada bramka w 90 minucie ????
ja czekam na 2 bramke bosni bo sporo kasy na mnie czeka
no i chyba moje slowa sie sprawdzily w 100%
Portugalia - Łotwa over 3,5 @1.72
za ciosem łotysze bd probowali wiec krystian bd chcial strzelic ta 2 bramke ale teraz juz bez szalenstw ze stawka
dorzucamover 8 roznych w meczu Belgów @ 1.83
do tej pory jest 7 zostalo okolo 19 minut wiec 2 rozne w koncowce mozliwe tymbardziej ze jakies zmiany zaraz bd wiec cos moze rusza
Bośnia wjebała na własne życzenie. Przy odrobinie sprężenia spokojnie mogli wcisnąć jeszcze ze dwa gole.Taką miałem czutkę, że to Grecja wyrówna jeszcze :jezora: Nic nie stawiałem, bo kasy nie mam wpłaconej, ale właśnie dobrze, że sobie dużo tu osób pozamykało te zakłady na Bośnię ????
I o to właśnie w naszym sporcie chodzi ; )dobra Pany co powiecie na to ?
a dobrze mowilem ze zamykac Bośnie :d
Jednak Jets po karnych ale i tak remis trafiony więc