>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Universo Vitoria - Minas over 143,5 1.85
Powinno wejsć śmiało linia malutka startują za 9 min ????

U 0

Gość
Dziękuję zagrałem minimalną stawką nanich ,bo szkoda mi tracić więcej dzisiaj hokej zabrał sporo i Floorbal ,ale trudno jedziemy dalej .oby kosz wszedł Panserikos moż ewygrac nawet mecza przeważnie z nimi wygrywało a lina +9.5 dobra jest powinno śmiało wejść Tomek 80

M 493

milo93

Użytkownik
Dziękuję zagrałem minimalną stawką nanich ,bo szkoda mi tracić więcej dzisiaj hokej zabrał sporo i Floorbal ,ale trudno jedziemy dalej .oby kosz wszedł Panserikos moż ewygrac nawet mecza przeważnie z nimi wygrywało a lina +9.5 dobra jest powinno śmiało wejść Tomek 80
Tomcio będzie dobrze :razz:

U 0

Gość
Tomcio będzie dobrze :razz:
Już mi Mayer w tenisa dał zarobić na podaniach i Baskonia się udało na farcie ,ale jest ,to najważniejsze zarabiać a nie tracić
Hokeje jest sporo jutro na overki pogram Austrje bo tam dużo pada goli przeważnie :grin: A tak jestem zadowolony ,po nocce troszkę przytuliłem ,ale ogólnie jest na ⛔ z całej Bukmacherki :-|
Pozdrawiam i czekamy na kosza overka;)

M 493

milo93

Użytkownik
Już mi Mayer w tenisa dał zarobić na podaniach i Baskonia się udało na farcie ,ale jest ,to najważniejsze zarabiać a nie tracić
Hokeje jest sporo jutro na overki pogram Austrje bo tam dużo pada goli przeważnie :grin: A tak jestem zadowolony ,po nocce troszkę przytuliłem ,ale ogólnie jest na ⛔ z całej Bukmacherki :-|
Pozdrawiam i czekamy na kosza overka;)
Ja też cisne podania w tamtym meczu prawilnie tylko jedno przełamanie ;)

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
nie wiem o co chodzi ale w trakcie rozgrywania 1 mapy na pinku wciaz byly kursy na 1 runde i po wygranej rundzie Heroic zagralem po kursie @1,9. Ciekawe czy uznaja czy zwrot.
Bet wciaz dostepny!!!

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
I po tym, co się wydarzyło w tb i w tym gemie, w którym się połamał nie uwierzę, że to nie była ustawka.
Ale powinienem być mądrzejszy i skontrować.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
nie wiem o co chodzi ale w trakcie rozgrywania 1 mapy na pinku wciaz byly kursy na 1 runde i po wygranej rundzie Heroic zagralem po kursie @1,9. Ciekawe czy uznaja czy zwrot.

Bet wciaz dostepny!!!
Na co Ty liczysz? Tym bardziej, że jesteś siekierą. Praktycznie zawsze w takiej sytuacji dają zwrot. Kiedyś tak było na 1x.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom