samarama
Użytkownik
Sporting -3 @ 2,9 gruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubooooooooooooooooooooo
5:1
A Wy grajcie te swoje pistolety
Sporting -3 @ 2,9 gruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubooooooooooooooooooooo
Bardzo dobra mapa C9 to fakt ale NIPu też jedna z najlepszych. 2-2 wynik teraz, minimalnie faworyzowałbym NIP ale odpuszczam dzisiejszy dzień.Po pierwsze C9 zmotywowane, bo przegrali pierwszy mecz. Po drugie Cloud9 na Trainie czują się bardzo dobrze, a dla NIPu to raczej średnia mapa. Mylę się?
Obyś nie zatopił, bo grubą taśmę mi zamyka. ????Mayer 2 set @1.30 promocja ????
wtopa, z takimi dziadami...Obras @4 argentyńska siatka
Dokladnie! Widac ze juz kazdy przesciga sie w podaniu co raz bardziej egzotycznego typu aby pokazać jakim to jest profesjonalista i znawca tego g....a ????
5:1
A Wy grajcie te swoje pistolety
A NIP nie jest zmotywowane? dla mnie są lepsi od C9 jako drużyna, więc nie dziwne że napisałeś o sensacjiPo pierwsze C9 zmotywowane, bo przegrali pierwszy mecz. Po drugie Cloud9 na Trainie czują się bardzo dobrze, a dla NIPu to raczej średnia mapa. Mylę się?
Wczoraj jak nam to ***** siadało to nikt nie pisał takich postów. Od tego forum jest, żeby dyskutować i podawać jak najlepsze typy. Gratuluję, że coś tam weszło.Dokladnie! Widac ze juz kazdy przesciga sie w podaniu co raz bardziej egzotycznego typu aby pokazać jakim to jest profesjonalista i znawca tego g....a ????
Dla lubiących ryzyko
Dover - Cambridge
Zakwalifikuje się - Cambridge @4,33
Czego Ty się spodziewałes po tych challengerach ???? Mayer *3:2 w TB i dwa serwisy. I robi się 3:7. Przecież to normalne w takiej sytuacji, hehe ???? Trzeba grać po wysokich kursach, bo prawdopodobieństwo wejścia kursu 1,3 w tych chalkach, jest takie samo jak kursu 5. Tam jest fix na każdym meczu prawie, wiem bo sledze. PozdrawiamDzięki kartofel za zatopienie. :/
Jeszcze mi posty usuwają przy takich emocjach.
To żeby nie było: Mayer 6-3 @3,1
2xSK - Mousesports
SK-3,5 @1,78 pinek Po wpadce z 1 meczu nie maja juz praktycznie marginesu bledu. A nie wyobrazam sobie zeby SK nie wyszlo z grupy
NIP-C9
over 26.5 @1,85 pinek
Tu z kolei zapowiada sie zaciety mecz. C9 w drugiej polowie meczu juz lepiej wygladalo a NIP dosc latwo pokonali Mouz, ale myszki bez formy dluzszy czas wiec mozna bylo sie tego spodziewac. Zapowiada sie fajny wyrownany meczyk
Tu na pewno takich nie ma :]Co znawcy myślą o Faze z NIP?
Nip dobrze weszło w turniej, zaraz chyba będą mieć 2* wygraną, Faze też pokonało łatwo Heroic, zalezy od mapy, ale moze być overowoCo znawcy myślą o Faze z NIP?