sixeros
Użytkownik
Tez chce ale nie mogę :;/:Zamykam z zyskiem 80% przy stanie 6-7 7-5 2-0. Za często szczwany kursy blokuje, śmierdzi mi jakimś kreczem/wałem/whatever.
Zamknąłem z zyskiem 60% ale zadowolony jestem bo i singiel i dubel siedzi
Tez chce ale nie mogę :;/:Zamykam z zyskiem 80% przy stanie 6-7 7-5 2-0. Za często szczwany kursy blokuje, śmierdzi mi jakimś kreczem/wałem/whatever.
u mnie over 12.5 gemów Benka@2,4 Gojowczyk forBet
myślę, że warto.
Darts
Chisnall @ 1.44
Chisnall najwięcej 180 @ 1.72
RPA-Senegal BTS @2.05 Bjere
myślałem, że oni jakiś przyzwoity futbol grają, padaka ????Carlisle over 1,5 @3,25
Live narciarstwo alpejskie: Vlhova lepsza niż Zuzulova @1.65 (betsyf). Petra ma 0,44s. zapasu, powinno siąść ????
Pierdzieli głupoty,musi miec to w systemie.Panowie taki mam mały problem. Wczoraj podpity poszedłem puścić mecze w jakimś nowym buku IV Bet i wracając kupon mi się przedarł (na tym kodzie czytniczym). Przedarł się leciutko i nie chce baba hajsu wypłacić, a 350 do wyjęcia, więc szkoda. I tu pytanie do Was czy to możliwe, żeby nie było jakiegoś kodu jak np. w Fortunie, bo mówi, że nie ma. Muszą być przygotowani na takie akcje, przecież to wystarczy lekko pognieciony kod i nie przeczyta.
Czemu musza? Dla nich to czysty zysk, zniszczony kupon=kasa zostaje u buka. Spróbuj może w innym punkcie a jak to nie pomoże to może zadzwoń do suportuMuszą być przygotowani na takie akcje, przecież to wystarczy lekko pognieciony kod i nie przeczyta.
Też tak myślę, wytrzeźwieje to tam jutro dymu narobie.Pierdzieli głupoty,musi miec to w systemie.
też tak uważam z tym że nie do końca bo są eliminacje, a tam kilka super typów ????Dzisiejszy bet dnia to znów over u Zeball 22.5