Tragicznie zepsuł ostatniego lega, a rywal cały mecz troszkę na farcie przy kończących :/też pograłem ;] wyrastam Siekiera Jr
niedużo brakło jak miał 120 do konca :;/:Tragicznie zepsuł ostatniego lega, a rywal cały mecz troszkę na farcie przy kończących :/
Na tym poziomie ciężko mieć łatwiejszego przeciwnika niż Van Den Bergh , Price skomplikował sobie na maxa wyjście z grupy tą porażkąniedużo brakło jak miał 120 do konca :;/:
Przegrał swojego pierwszego lega i później musiał gonić, a w ostatnim rzucał słabiutko.Na tym poziomie ciężko mieć łatwiejszego przeciwnika niż Van Den Bergh , Price skomplikował sobie na maxa wyjście z grupy tą porażką
Tym razem psiocha.Lipovsek @1,80 3/10 szczwany
A ktoś kto polecał ten typ jest jasnowidzem i wiedział że tak będzie? Widział szansę to obstawil, nie kiedy mecz jest 10/10 a słaba dyspozycja dnia nie pozwala na wygrana ...Wiadomo ze każdy gra typy na swoją odpowiedzialność ale nie można polecać typu 5/10 i laska ledwo swoje gemy serwisowe trzyma, mladenovic w pierwszym secie odłamała na 3-3 żeby później oddać seta 6-3 ...
Darts
Whitlock vs Evetts
Whitlock najwięcej 180 @ 1.61
gosciu jak masz tyko szydzic, krytykowac oraz pisac posty nic nie wnoszace w temacie to nie pisz nicHehehe mladenovic 3-3 miała 40-15* na Bp to oczywiście zachwile sie pewnie sama połamie i skończy sie 6-3, 6-3
Zamykam z zyskiem 80% przy stanie 6-7 7-5 2-0. Za często szczwany kursy blokuje, śmierdzi mi jakimś kreczem/wałem/whatever.Munar @3,00 szczwany 2/10